Ο κόουτς των Γουόριορς ρωτήθηκε για το χρώμα του Αντετοκούνμπο

Ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Στιβ Κερ έδωσε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ομάδας του, ωστόσο οι ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν κυρίως για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο κόουτς των Γουόριορς ρωτήθηκε για το χρώμα του Αντετοκούνμπο

Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς Στιβ Κερ μετά το παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς όπου έκανε ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Στέφεν Κάρι, ρωτήθηκε κυρίως για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς θα τον αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή (19/2) στο All Star Game (είναι κόουτς της ομάδας της Δύσης) και είχε να πει πολλά.

Αυτό που προκάλεσε βέβαια εντύπωση ήταν η ερώτηση που δέχθηκε για το αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Giannis είναι μαύρος και Έλληνας με τον Κερ να ξαφνιάζεται: " Δεν ξέρω πώς να απαντήσω στο πρώτο κομμάτι", ήταν τα λόγια του Αμερικανού που στη συνέχεια έσταξε... μέλι για τον Greek Freak.

"Θα πω σε έναν από τους All Stars που θα έχω να πάει να τον μαρκάρει. Αν είσαι All Star πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα απέναντί του, οπότε κάντο.

Νομίζω πως μοιάζει στον "KD", λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς κινείται στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο "KD" προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, όσο μακρινό και αν είναι αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης είναι ο επόμενος παίκτης γι' αυτή τη θέση, τη θέση του καλύτερου στην λίγκα", σχολίασε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK