Ο Λάσκαρης τα είχε με όλους

Εναντίον της διαιτησίας, της Αστυνομίας, των οπαδών, αλλά και της ίδιας της ομάδας του μίλησε ο Νίκος Λάσκαρης μετά το τέλος του Τελικού.

Ο Λάσκαρης τα είχε με όλους

Ουδείς γλίτωσε από το στόμα του Νίκου Λάσκαρη με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Τελικού στο Παλέ.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη υποστήριξε πως η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα, ότι περίμενε καλύτερη απόδοση από τους "κίτρινους", πως είναι γνωστό το ποιόν των οπαδών του Παναθηναϊκού και ότι δεν κατάλαβε γιατί αντέδρασαν οι οπαδοί του Άρη.

Τόνισε αναλυτικά στη NOVA: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που είδαμε στο τέλος ήταν ντροπή. Η αστυνομία δεν ήταν επαρκής και άφησε να περάσουν δολοφονικά όπλα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί γι' αυτά. Έγινε ό,τι έγινε. Εμείς προσπαθούμε να αλλάξουμε και να φέρουμε οικογένειες στα γήπεδα.

Η διαιτησία έβαλε πάλι το χεράκι της. Δεν φταίει που χάσαμε, αλλά δεν μας άφησε να το διεκδικήσουμε. Ελπίζουμε να ήταν κατά λάθος. Είναι κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν. Στους τέσσερις πόντους δεν δόθηκε φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Είδαμε από την αρχή τις προθέσεις των διαιτητών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι πάντως.

Ελπίζω να βρούμε κάποιον τρόπο για να μην έχουμε τέτοια έκτροπα. Δεν ξέρω τι έπιασε τους δικούς μας οπαδούς στο τέλος, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν μια χαρά κι ας είχαν δεχθεί προκλήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK