Ο ΛεΜπρόν είδε τον σωσία του να κάθεται πίσω του

Ένα ασυνήθιστο στιγμιότυπο έπιασε η κάμερα όταν έκανε zoom στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ματς ανάμεσα στους Λέικερς και τους Ρόκετς καθώς πίσω από τον "Βασιλιά" καθόταν ένας άνδρας που έμοιαζε απίστευτα στον σταρ των Λέικερς.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει το δεύτερο μεγαλύτερο portfolio χορηγιών, μετά εκείνου του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ό,τι αφορά όλους τους αθλητές, όλων των σπορ.
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει το δεύτερο μεγαλύτερο portfolio χορηγιών, μετά εκείνου του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ό,τι αφορά όλους τους αθλητές, όλων των σπορ. @2021 TROY TAORMINA/ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς προηγούνταν 40-24 στο δεύτερο δωδεκάλεπτο κόντρα στους Ρόκετς και τι πιο φυσιολογικό η κάμερα να εστιάσει πάνω στον σταρ των γηπεδούχων, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αυτό που ωστόσο ήταν ασυνήθιστο ήταν μία ανδρική φιγούρα πίσω από τον ΛεΜπρόν που θα έλεγε κανείς ότι είναι ο... σωσίας του.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έμοιαζε πολύ στη σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά με τον ΛεΜπρόν με αποτέλεσμα ο "Βασιλιάς" να κοιτάξει λίγο παραπάνω την οθόνη του γηπέδου την ώρα που έκανε zoom πάνω του.

Πολλοί δεν μπορούν να εξηγήσουν την εικόνα ενώ άλλοι λένε πως πρόκειται για την μελλοντική μορφή του ΛεΜπρόν. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εικόνα έγινε viral.

News 24/7

24MEDIA NETWORK