Ο Λεμπρόν... στην πόρτα των Λέικερς

Το πρώτο βήμα του Λεμπρόν Τζέιμς προς το Λος Άντζελες έγινε. Πώς θ' απαντήσουν οι Καβαλίερς;

Cleveland Cavaliers forward LeBron James takes questions at a press conference after the basketball team's practiced during the NBA Finals, Thursday, June 7, 2018, in Cleveland. The Warriors lead the series 3-0 with Game 4 on Friday. (AP Photo/Carlos Osorio)
Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Τα πράγματα δεν είναι όπως πέρυσι όταν ο Λεμπρόν Τζέιμς αποποιήθηκε του συμβολαίου του για να υπογράψει νέο με τους Καβαλίερς.

Τώρα βρίσκεται σε δίλημμα: θα παραμείνει στο Κλίβελαντ για μια τελευταία προσπάθεια ανάκτησης του δαχτυλιδιού ή θα ηγηθεί του εγχειρήματος των Λέικερς ν' αναρριχηθούν στην κορυφή μετά το 2010;

Ρευστή τουλάχιστον η κατάσταση και οι πιθανότητες μοιρασμένες.

Γιατί πλέον η απόφασή του δεν εξαρτάται από τα χρήματα, αλλά από το πλαίσιο συνεργασίας. Ειδάλλως δεν θα αποποιούταν τα 35.6 εκατομμύρια που θα έπαιρνε του χρόνου.

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος με τρίτη διαφορετική ομάδα, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι ένας πανίσχυρος πόλος, αποτελεί ένα τεράστιο δέλεαρ. Ιδίως δίπλα σε παίκτες όπως ο Λέοναρντ ή ο Τζορτζ!

Από την άλλη η υστεροφημία του και η ανάγκη ν' αποδείξει πως στα 34 του (τόσο θα είναι του χρόνου την άνοιξη) είναι ικανός να κουβαλάει δευτεροκλασάτους παίκτες και να τους μετατρέπει σε διεκδικητές ισορροπούν το παλάτζο.

Στις δυο ομάδες έριξε το δόλωμα. Ποια από τις δύο θα... τσιμπήσει, οι επόμενες ώρες έως και μέρες θα δείξουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK