Ο Λεμπρόν τα έβαλε με τα... σκουπίδια της δημοσιογραφίας

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Λεμπρόν Τζέιμς, όταν έμαθε πως πιέζει για την ανταλλαγή Λοβ-Άντονι. Πώς χαρακτήρισε δημοσίευμα-δημοσιογράφο, τι είπε για τον κολλητό του. Ο Λοβ απάντησε μέσω... Τσόρτσιλ.

Ο Λεμπρόν τα έβαλε με τα... σκουπίδια της δημοσιογραφίας

Στην "Daily News" της Νέας Υόρκης γράφηκε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς πιέζει τους Καβαλίερς προκειμένου ο κολλητός του Καρμέλο Άντονι να μετακομίσει από τη Νέα Υόρξη στο Κλίβελαντ. Ακόμη κι αν χρειαστεί να "θυσιαστεί" γι' αυτό ο Κέβιν Λοβ.

Όλοι ξέρουν ότι ο "βασιλιάς" κάνει κουμάντο στους Καβς, ανεβάζει και κατεβάζει... προπονητές (Μπλατ, Λου). Τη φήμη αυτή πάντως τη διέψευσε κατηγορηματικά. " Είναι σκουπίδια", ανέφερε γι' αυτά που γράφηκαν και συμπλήρωσε εξαγριωμένος πως " σκουπίδι είναι και ο τύπος που το έγραψε".

Πριν από μερικές ημέρες ο Τζέιμς είχε αρκεστεί να πει απλώς πως " αυτό που θέλω για τον φίλο μου είναι το καλύτερο, ανεξαρτήτως τι είναι αυτό. Θέλω μόνο να είναι χαρούμενος".

Ούτε ο Κέβιν Λοβ έμεινε άπραγος αντιδρώντας δια στόματος... Τσόρτιλ. " Ένα ψέμα φτάνει κάνει το μισό γύρο του κόσμου προτού η αλήθεια έχει την ευκαιρία να ντυθεί", είχε πει ο Βρετανός πολιτικός και ο Καλιφορνέζος φόργουορντ χρησιμοποίησε τη δημοφιλή φράση για να εμποδίσει τη διασπορά της αμφιλεγόμενης πληροφορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK