Ο Λου Γουίλιαμς θρήνησε τον παππού του σε στριπτιτζάδικο

Ο γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς εξασφάλισε άδεια από την 'φούσκα' του Ορλάντο για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του. Έπνιξε την θλίψη του σε στριπτιτζάδικο της Ατλάντα. Το παραδέχθηκε, υποστηρίζοντας πως δεν έμεινε για πολύ... Προφανώς κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο Λου Γουίλιαμς στη διάρκεια της αναμέτρησης των Κλίπερς κόντρα στο Ντένβερ (132-103), στις 28 Φεβρουαρίου 2020. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Λου Γουίλιαμς στη διάρκεια της αναμέτρησης των Κλίπερς κόντρα στο Ντένβερ (132-103), στις 28 Φεβρουαρίου 2020. AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Στέφεν Σμιθ εξέφραζε σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο... φρόνιμοι θα είναι οι NBAers στο Ορλάντο, τονίζοντας στο ESPN "πραγματικά, πιστεύουμε πως οι δραστηριότητες αναπαραγωγής, κάτι στο οποίο αυτοί οι τύποι είναι συνηθισμένοι, θα τεθούν υπό διαπραγμάτευση για τρεις μήνες; Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι θα είναι χώρια από τις γυναίκες ή τις συντρόφους τους; Πιστεύετε αλήθεια πως θα τιμήσουν την 'φούσκα' για τρεις μήνες;"

Γρήγορα ήρθε μια πρώτη 'δικαίωση' του - αν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κάτι τέτοιο. Ωστόσο η πρώτη -επιβεβαιωμένη- παραβίαση των κανονισμών της 'φούσκας' είναι γεγονός και εντοπίζεται στον... άτακτο Λου Γουίλιαμς, γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Γουίλιαμς είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του. Βρέθηκε στην Ατλάντα για να απολαύσει... lap dances. Αναζήτησε κάποιες στιγμές χαλάρωσης σε ένα strip club, ανάμεσα σε εντυπωσιακές χορεύτριες.

Το ΝΒΑ διέταξε άμεσα έρευνα για το περιστατικό, καθώς πρόκειται για κίνηση που παραβιάζει κατάφορα το πρωτόκολλο υγείας και τους κανονισμούς που ισχύουν στην 'φούσκα' ενόψει της επανεκκίνησης στην λίγκα. Ο Λου Γουίλιαμς την πάτησε, καθώς ο ράπερ Τζακ Χάρλοου ήταν αυτός που ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο instagram, δημιουργώντας σάλο. Αφού διέγραψε την ανάρτηση επιχείρησε να καλύψει τον NBAer, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για παλαιότερη συνάντηση του με τον γκαρντ των Κλίπερς. Δεν έπεισε κανέναν.

Εξάλλου ο ίδιος ο Γουίλιαμς, μετά από σχετικές ερωτήσεις που του έκαναν άνθρωποι της λίγκας, παραδέχθηκε πως ήταν πράγματι στο 'Magic City strip club'. Υποστήριξε ωστόσο πως δεν έμεινε για πολλή ώρα... Ο παίκτης αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο τιμωρίας και οι Κλίπερς κινδυνεύουν να εμφανιστούν στο παρκέ χωρίς να τον έχουν στην διάθεση τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK