Ο Μανωλόπουλος εξήγησε τι έγινε με τον Ντίξον

Ερωτήματα προκάλεσε ο "παραγκωνισμός" του Μάικλ Ντίξον από την τέταρτη περίοδο και μέχρι τέλους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος απάντησε επ' αυτού.

Ο Μανωλόπουλος εξήγησε τι έγινε με τον Ντίξον

Η διαχείριση του Μάικλ Ντίξον είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ως χεντ κόουτς της ΑΕΚ. Μετά την απόφασή του να μην τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία 20 λεπτά (τέταρτη περίοδος, δύο παρατάξεις) ήρθε... αντιμέτωπος με τη σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Και εξήγησε πως " ο Ντίξον έκανε δύο φάουλ στην αρχή κι έπρεπε να τον αποσύρω. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος δεν ήταν συγκεντρωμένος. Είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχουμε, αλλά έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Αντίθετα ο Ούκιτς άξιζε να είναι στο παρκέ".

Κατά τ' άλλα δήλωσε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, αφού μας έδωσε πολλή ενέργεια. Δεν καταφέραμε όμως να του δώσουμε τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί μάτωσαν στο παρκέ κι έδωσαν ό,τι είχαμε. Τακτικά τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό, πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ, εκεί που θέλουμε βελτίωση. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι, δεν μας άξιζε. Θέλαμε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων. Θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK