Ο Μαρκίφ Μόρις δεν σεβάστηκε την... οικογένεια του αντιπάλου του

Σε ένα παιχνίδι που οι Γουίζαρντς επικράτησαν εύκολα των Νάγκετς με 123-113, η φάση του αγώνα ανήκει δικαιωματικά στον ψηλό της Γουάσινγκτον, Μαρκίφ Μόρις. Ο φόργουορντ "έβαλε στο μάτι" το επίμαχο σημείο του άτυχου Μέισον Πλάμλι με το βίντεο να μιλάει από μόνο του.

Ο Μαρκίφ Μόρις δεν σεβάστηκε την... οικογένεια του αντιπάλου του

Σε κάθε παιχνίδι μπάσκετ γίνονται πολλές μονομαχίες. Δεκτό. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παιχνίδι NBA, που "πέφτουν κορμιά" για τη διεκδίκηση της μπάλας, με συνέπεια όμως πολλές φορές να γίνονται και... απρόσμενα ατυχήματα.

Αυτό συνέβη και την Τετάρτη το βράδυ (8/3), στην αναμέτρηση Γουίζαρντς- Νάγκετς. Σε μία φάση που ο Μαρκίφ Μόρις έχει τη μπάλα και πάει προς το καλάθι, ο αμυντικός του, Μέισον Πλάμλι καταφέρνει να του την κλέψει στέλνοντάς την άουτ.

Έλα όμως που ο αθεόφοβος Μόρις σε μία προσπάθειά του να εκμαιεύσει το φάουλ πήδηξε στον αέρα σαν να τον πυροβόλησαν και βρήκε τον αντίπαλό του; Και όχι μόνο τον βρήκε, αλλά πέτυχε διάνα και σαν άλλος αθλητής τάε κβο ντο, χτύπησε τον άτυχο Πλάμλι στο ευαίσθητο σημείο!

Ας "μιλήσει" το βίντεο:

Αλησμόνητη μένει βέβαια και η φράση του μετά το παιχνίδι με τους Γουόριορς σχολιάζοντας τα καρύδια του. Μάλλον θέλει να τους ξεκάνει όλους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK