Ο Ματσιούλις τίμησε τα ελληνικά... γαλλικά σε συνέντευξη του

Η καριέρα του συνδέεται σε σημαντικό βαθμό με την Ελλάδα και ο Λιθουανός φόργουορντ δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει μια σειρά από ελληνικές γλωσσολογικές συνήθειες. Σε συνέντευξη του δεν δίστασε να αποκαλύψει τις γνώσεις του στα ελληνικά... γαλλικά και μάλιστα με ξεκαρδιστικό τρόπο.

Ο Γιόνας Ματσιούλις παραχωρεί δηλώσεις στην Media Day του EKO ALL STAR GAME 2020. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI
Ο Γιόνας Ματσιούλις παραχωρεί δηλώσεις στην Media Day του EKO ALL STAR GAME 2020. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Γιόνας Ματσιούλις στα 35 του χρόνια βγάζει το ψωμί του με πόντους, ριμπάουντ και ασίστ για λογαριασμό της ΑΕΚ. Η πρώτη του εμπειρία στην Ελλάδα ήταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την διετία 2012-2014, ακολούθησε μια τετραετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, η περιπέτεια στο Κουμπάν με την Λοκομοτίβ και η επιστροφή του στη χώρα μας. Η καριέρα του συνδέεται σε σημαντικό βαθμό με την Ελλάδα και ο Λιθουανός φόργουορντ δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει μια σειρά από ελληνικές γλωσσολογικές συνήθειες.

Όπως κάθε ξένος αθλητής που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Γιόνας Ματσιούλις γρήγορα 'μυήθηκε' στο πατροπαράδοτο μενού με τα μπινελίκια. Και σε συνέντευξη του στο κανάλι της Ζάλγκιρις Κάουνας, δεν παρέλειψε να τιμήσει τα ελληνικά... γαλλικά του. Ειδικά στο δεύτερο που αποκαλύπτει, είναι ξεκαρδιστικός ο τρόπος που προσπαθεί με μια στιγμιαία κίνηση να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει. Δείτε το video από το 1:19:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK