Ο Ματσόν, η άρνηση της ήττας, και η νίκη επί της Σιένα!

Ο Αντρέα Ματσόν έκανε τη νίκη της αγωνιστικής στην Α1του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς η Βενέτσια επικράτησε της μόνιμης πρωταθλήτριας Σιένα. Και δήλωσε, πως το μυστικό είναι να μη δέχεσαι την ήττα.

Ο Ματσόν, η άρνηση της ήττας, και η νίκη επί της Σιένα!

Ο πρώην προπονητής του Άρη και του Πανιωνίου, ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το εκκωφαντικό 63-60: « Το αποτέλεσμα ήρθε λόγω του πάθους που οδήγησε στην αποφασιστικότητα. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Έχω κοουτσάρει 15 χρόνια στην Α1και στην Ελλάδα, και έφτασα να αγγίξω τη δεύτερη θέση από τον Ολυμπιακό, επειδή καταλάβαμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Στο χτεσινό τελικό του τένις, είδα τι σημαίνει να μην αποδέχεσαι την ήττα».

Ασφαλώς και αναφέρεται στην περίοδο του 2007, όταν στους ημιτελικούς ο Άρης είχε πάρει δύο νίκες αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι μέσα στο Αλεξάνδρειο να τον κερδίσει και να περάσει στον τελικό. Τώρα, βέβαια, η Σιένα φαίνεται εξίσου ισχυρή.

« Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και εξαιτίας της, η Ιταλία συμμετέχει στο υψηλότερο επίπεδο. Η συμμετοχή της στο περυσινό φάιναλ φορ ήταν κάτι τεράστιο. Έχει παρουσιάσει ασυνήθιστα ποσοστά νικών, χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που έχει, αλλά είναι προφανές πως δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Υπερέβαλαν εαυτούς, αλλά και πάλι με 5 ήττες είναι πρώτοι, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα», ανέφερε ο Αντρέα Ματσόν που έχει τη Βενέτσια στην στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μετά την επιστροφή της στην Α1 με 10-7 ρεκόρ νικών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK