Ο Μίσσας στον Ολυμπιακό

Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στη γυνακεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Κώστας Μίσσας όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους "ερυθρόλευκους" τη Δευτέρα.

Ο Μίσσας στον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον κ. Κωνσταντίνο Μίσσα, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα Μπάσκετ Γυναικών.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο osfp.gr ο Μίσσας τόνισε:«Καταρχήν πρέπει να πω πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και ευθύνη η συνεργασία με τον Ολυμπιακό στο πόστο του τεχνικού διευθυντή στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Θεωρώ ότι είναι δεδομένο και σίγουρο ότι σε αυτή την απόφαση είναι το μεγάλο μέγεθος του συλλόγου τόσο αλλά και το ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, να στήσουμε και να έχουμε μια συνέχεια σε μια ομάδα η οποία έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλα βήματα και έχει μια κυριαρχία στο Ελλαδικό χώρο.

Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική και παράλληλα όμως να έχουμε και μια έντονη παρουσία όσων αναφορά και τον ευρωπαϊκό χώρο. Πάντα ακολουθώ μια συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή τρία στοιχεία, «γίνομαι ομάδα», «διεκδικώ» και «κατακτώ». Υπάρχει μια συνέχεια συγκεκριμένων δεδομένων και πραγμάτων τα οποία πρέπει να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις, ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις υψηλούς στόχους. Σίγουρα η Ευρώπη είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η δική μας λογική είναι να στήσουμε μια τέτοια υποδομή, στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να μπορεί όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να κατακτά».

24MEDIA NETWORK