Ο Μίτσελ κάρφωσε (στην κυριολεξία) τους Ρόκετς!

Αν οι Ρόκετς συνεχίζουν να υποτιμούν τους δυναμικούς Τζαζ του αδάμαστου Ντόνοβαν Μίτσελ, θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στη σειρά και εκείνο το συναπάντημα με τους Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης δεν θα συμβεί ποτέ.

Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) reacts after a Jazz foul during the second half in Game 2 of the team's NBA basketball second-round playoff series against the Houston Rockets, Wednesday, May 2, 2018, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Ντόνοβαν Μίτσελ AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Απόντος του Ρίκι Ρούμπιο χρειάζεται να κάνει δυο δουλειές, να οργανώνει και να σκοράρει. Ποτέ όμως δεν ξεχνάει γιατί έχει δημιουργηθεί: για να καρφώνει!

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ είναι η ατραξιόν της εφετινής σεζόν στο ΝΒΑ και ταυτόχρονα ο παίκτης που έχει αλλάξει τη μοίρα των Τζαζ. Τόσο που μετά το 116-108 στο Χιούστον και το 1-1 να διεκδικούν από τους Ρόκετς, την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο, τη θέση στους τελικούς της Δύσης.

Οι 17 πόντοι του συνδυάστηκαν με 11 ασίστ. Αν όμως δεν υπήρχε το highlight με το κάρφωμα-δυναμίτης μετά από χαμένο σουτ για το 100-94 στο 42', η εμφάνισή του θα ήταν λειψή. Και MVP (όχι πως δεν ήταν δηλαδή) θ' αναδεικνυόταν ο Τζο Ίνγκλις, ναι ο πάλαι ποτέ ρολίστας της Μπαρτσελόνα και της Μακάμπι, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 27 πόντους από 7/9 τρίποντα!

Τώρα οι Ρόκετς οφείλουν να πάνε στο Σολτ Λέικ και ν' ανακτήσουν το αβαντάζ της έδρας. Μ' έναν καλύτερο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος ναι μεν είχε 32 πόντους, αλλά με 9/22 σουτ! Συνολικά δε οι παίκτες του Ντ'Αντόνι είχαν μόλις 27% απ' έξω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK