Ο Μπαρτζώκας θα το πάει μέχρι τέλους κι ας φάει το κεφάλι του...

Τα χτυπήματα που δέχεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι κάτω από τη μέση, ο ίδιος πάντως εμμένει στις αρχές του και θέλει να χτίσει την Μπαρτσελόνα όπως ο ίδιος οραματίζεται...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
bartzokas EUROKINISSI SPORTS

Παρά το γεγονός ότι γύρω του έχει ξεσπάσει θύελλα, κυρίως για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός συνέχειας Ευρωλίγκας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί μέχρι... θανάτου τις απόψεις του.

Ο Έλληνας κόουτς επιθυμεί να αλλάξει πράγματα, βεβαιότητες αλλά και κατεστημένα χρόνων στην Μπαρτσελόνα και αυτό προφανώς δεν μπορεί να γίνει χωρίς συγκρούσεις, διαφωνίες και μεγάλες εντάσεις.

Το ότι γράφονται, σε καθημερινή βάση πλέον, πράγματα που υποσκάπτουν την προσπάθειά του είναι κάτι που για τον Αθηναίο προπονητή φαντάζει φυσιολογικό σ' ένα περιβάλλον πίεσης και σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα που τις κρίσεις πάντα τις χειρίζεται κάνοντας θόρυβο (όπως όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη).

Ο Μπαρτζώκας πάντως δεν σκέφτεται να κάνει πίσω, άλλωστε ως άνθρωπο τον χαρακτηρίζει το πείσμα και η πίστη στις δικές του αξίες και ιδέες. Το αν αυτό θα τον βοηθήσει να διατηρήσει μέχρι τέλους τη δουλειά του στην Μπαρτσελόνα είναι κάτι που θα φανεί. Αλλά κατά τη γνώμη του κόουτς, έτσι όπως αυτή προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ, οι αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα του σε όλα τα επίπεδα (σχέσεις με τους παίκτες, με τους ατζέντηδες κτλ) επιβάλλεται να γίνουν.

Ενόψει και του προημιτελικού της Μπάρτσα την Παρασκευή με τη Μάλαγα για το Copa Del Rey λοιπόν, ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού φορά την... πανοπλία του για να αντιμετωπίσει πιθανά και άλλα χτυπήματα που θα προκύψουν, ελπίζοντας την ίδια ώρα ότι το ορθό της δικής του οπτικής για τα πράγματα στο τέλος θα επικρατήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK