Ο Μπαρτζώκας την... είπε στον Σάρας με ατάκα που έγραψε

Μία παρεξήγηση μετά το τέλος του αγώνα Ζαλγκίρις - Χίμκι έφερε νεύρα ανάμεσα σε Σάρας και Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα κόουτς να δίνει πληρωμένη απάντηση σε ερώτηση για το τι του είπε ο πρώην... πράσινος Σαρούνας.

Ο Μπαρτζώκας την... είπε στον Σάρας με ατάκα που έγραψε
saras bartzokas

Ένα τρίποντο του Χάνεϊκατ στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα του νικηφόρου αγώνα της Χίμκι, το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 84-74 επί της Ζαλγκίρις (η οποία είχε προηγηθεί και με 15 πόντους αλλά "αυτοκτόνησε"), έφερε την έκρηξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κινήθηκε προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα και του την... είπε κάπως άκομψα.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό και απάντησε με μία ατάκα που θα συζητηθεί:

"Μπορείτε να τον ρωτήσετε. Δεν θέλω να πω τι είπε σε μένα, ρωτήστε τον ίδιο. Μπορεί να το πει ή να το κρατήσει για τον εαυτό του", είπε και συνέχισε:

" Θέλαμε το σουτ γιατί στην Euroleague κάθε καλάθι μετράει, παίζουν ρόλο οι διαφορές. Αυτό κάνει κάθε ομάδα, όχι μόνο εμείς".

Ερώτηση όμως έγινε και στον Σάρας, που ακολούθησε τον Μπαρτζώκα στην συνέντευξη Τύπου, για το περιστατικό, με τον Λιθουανό να μην θέλει να δώσει συνέχεια αλλά να καρφώνει τον πρώτη κόουτς του Ολυμπιακού για... ασέβεια.

εν έχει να κάνει με το τελευταίο σουτ. Δεν θα σας πω τι του είπα, ξέρει εκείνος τι ήθελα να του πω. Νιώθω απογοητευμένος από τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν απόψε. Είπα όσα ήθελα σε εκείνον. Η δουλειά του προπονητή είναι νέα για μένα, αλλά πίστευα πως κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Δεν θα πω κάτι παραπάνω για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση, απλά πίστευα ότι οι προπονητές σέβονται ο ένας τον άλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK