Ο Μπερτομέου δεν έπεισε τον Λάσκαρη: Προς FIBA ο Άρης

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εξάντλησε τα περιθώρια να εξασφαλίσει την παρουσία του Άρη στο Eurocup, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Μπερτομέου δεν έπεισε τον Λάσκαρη: Προς FIBA ο Άρης

Το ραντεβού του Νίκου Λάσκαρη με τον Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα δεν άλλαξε τα δεδομένα αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη.

Από τη στιγμή που, όπως προέκυψε και από τη συνάντηση της Δευτέρας στη Βαρκελώνη, η νέα Ευρωλίγκα θα είναι... κλειστού τύπου και για την Ελλάδα δεν προβλέπεται άλλη θέση, πέραν των εγγυημένων που έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, η μόνη περίπτωση που έχουν οι "κίτρινοι" να συμμετάσχουν στην κορυφαία διοργάνωση είναι η κατάκτηση του Eurocup.

Γύρω από εκεί περιστράφηκε η κουβέντα που είχαν το απόγευμα της Τρίτης οι Λάσκαρης Μπερτομέου με πρωτοβουλία του δεύτερου, αφού ο Ισπανός παράγοντας επιθυμεί τον Άρη στο δεύτερο κύπελλο αφενός λόγω φανέλας αφετέρου λόγω δυναμικής.

Ο Μπερτομέου εξέθεσε τα επιχειρήματά του, ο Λάσκαρης διατήρησε τις ενστάσεις του για το νέο εγχείρημα, αφού δεν υπήρξε κάποια εγγύηση για αναπροσαρμογή του σχεδίου στο μέλλον ή ενδεχομένη εξασφάλιση της wild card που θα ισχύσει μόνο για του χρόνου (πάει προς Τουρκία), και η κουβέντα έμεινε εκεί.

Πλέον ο Άρης βρίσκεται με το 1,5 πόδι στη νέα διοργάνωση της FIBA, προς τα εκεί δηλαδή που έκλινε όλο το προηγούμενο διάστημα. Ακόμη δεν υπάρχει οποιαδήποτε δέσμευση με υπογραφές, αλλά ο δρόμος μοιάζει πλέον... μονόδρομος. Δρόμο που έχουν επιλέξει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK