Ο Μπλατ πήρε ξεκάθαρη θέση για Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για την ένατη σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι και ο Ντέιβιντ Μπλατ ανυπομονεί να αρχίσει η συνεργασία του με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Λίγο πριν το ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για να συνεχίσουν τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού εδώ και μία οκταετία είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Ντέιβιντ Μπλατ όπου του ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα τη νέα σεζόν.

Το τι ειπώθηκε μεταξύ τους προφανώς και έπαιξε το ρόλο του στην παραμονή του 35χρονου άσου στους "ερυθρόλευκους" και μία ημέρα μετά από την ανανέωση της συνεργασίας ήρθε και η επιβεβαίωση για το πόσο ήθελε ο Αμερικανός τεχνικός τον "V-Span" μέσω γραπτής δήλωσής του.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο Βασίλης ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να βοηθήσουμε ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει η σπουδαία ομάδα που ξέρω ότι μπορεί να είναι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπλατ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών.

Σημειώνεται πως ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο τέταρτος διαφορετικός προπονητής με τον οποίο θα συνεργαστεί ο Βασίλης Σπανούλης από τότε που πήρε την απόφαση να μετακομίσει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό τον Ιούλιο του 2010, παίρνοντας τη σκυτάλη στον πάγκο από τους Ίβκοβιτς, Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK