Ο Μπλατ του φαγητού, ο Μεσίνα που... πνίγηκε και οι Πασκουάλ-Λάσο του clasico

Στη φημισμένη πλατεία Duomo του Μιλάνου έλαβε χώρα την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου των προπονητών των φιναλίστ του Final-4.

Ο Μπλατ του φαγητού, ο Μεσίνα που... πνίγηκε και οι Πασκουάλ-Λάσο του clasico

Μπλατ: "Ξέρουμε τ' αποδυτήρια"

Γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να χειρίζεται τα μέσα ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν εκείνος που κέρδισε το ενδιαφέρον με τα λεγόμενά του. Εκτός από τα... τετριμμένα περί περηφάνιας για την πρόκριση, ο προπονητής της Μακάμπι τόνισε πως " γνωρίζουμε τ' αποδυτήρια και πώς να φτάσουμε στο παρκέ, αλλά απ' όσο ξέρω και ο Έτορε έχει βρεθεί εδώ αρκετές φορές", αποφεύγοντας κοινώς να μοιράσει πιθανότητες πριν από τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Συνέχισε δε περί ανέμων, λέγοντας ότι " είναι πάντα ωραίο να έρχεσαι στην Ιταλία και να τρως εδώ".

Μεσίνα: "Έχουμε ήδη πνιγεί"

Ο Έτορε Μεσίνα που καθόταν παραδίπλα χαρακτήρισε " σπουδαίο επίτευγμα" την παρουσία στο Final-4, παραδέχθηκε ότι " δεν αρχίσαμε καλά τη διοργάνωση", αλλά υποστήριξε πως " παρόλο που αρκετοί από εσάς μας θεωρείται πνιγμένους επειδή πνιγήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια, λέω ότι ευτυχώς εφέτος πνιγήκαμε την κατάλληλη στιγμή και θα είμαστε έτοιμοι τώρα".

Πασκουάλ: "Γνωριζόμαστε πολύ καλά"

Ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν ο προπονητής που αναλώθηκε περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Μπαρτσελόνα πως " είναι δύσκολο να μιλήσω για καθοριστικούς παράγοντες που θα κρίνουν ένα τέτοιο ματς από τη στιγμή που οι δυο ομάδες γνωρίζονται τόσο καλά, αλλά αν είναι κλειστό τα λάθη, τα ριμπάουντ και η αποτελεσματικότητα θα κρίνουν το αποτέλεσμα".

Λάσο: "Το μπάσκετ που μας έφερε εδώ"

Ο Πάμπλο Λάσο τέλος εστίασε κυρίως στη δική του ομάδα, σημειώνοντας ότι " οφείλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μας έφερε ως εδώ, ό,τι κάναμε όλη τη σεζόν, δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε πράγματα σε μια εβδομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK