Ο Μπογκντάνοβιτς πήγε στο ΝΒΑ για τέτοιες μεγάλες φάσεις

Το έχει κάνει πολλάκις στην Ευρωλίγκα, τώρα δειλά-δειλά αρχίζει να το κάνει και στο ΝΒΑ ο πολυσύνθετος Σέρβος γκαρντ που "σκότωσε" τους Γουόριορς με προσωπικές φάσεις. Δείτε το video και θ' αντιληφθείτε προς τι ο πρόλογος.

Ο Μπογκντάνοβιτς πήγε στο ΝΒΑ για τέτοιες μεγάλες φάσεις
AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς παλεύει ακόμη να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΝΒΑ. Η ομάδα του, οι Κινγκς, δεν τον βοηθάει όσο θα ήθελε και έχει αρκετό δρόμο μπροστά του, αφού σε σχεδόν 24 λεπτά έχει μόλις 9.3 πόντους με χαμηλά ποσοστά (44%) και λίγες ασίστ (1.9).

Επειδή πάντως είναι παίκτης με τσαγανό, παίκτης που δεν φοβάται τις μεγάλες αποφάσεις, τους Γουόριορς τούς "καθάρισε". Οι 12 πόντοι του στο 110-106 του Σακραμέντο επί των πρωταθλητών δεν αποτυπώνουν επ' ακριβώς τη συμβολή του.

Δεδομένου όμως ότι στο 106-106 παίρνει την ευθύνη της επίθεσης και σκοράρει με παλικαρίσια προσπάθεια, στην άμυνα παίρνει το αμυντικό ριμπάουντ και κατόπιν διαμορφώνει με 2/2 βολές το τελικό αποτέλεσμα, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ήταν αυτός που όρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Η 6η εφετινή νίκη των "βασιλιάδων" ήταν και η πλέον "ηχηρή", έστω κι αν έλειπαν από την άλλη πλευρά οι Στέφεν Κάρι - Κέβιν Ντουράντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK