O STOIXIMAN.GR MVP Γκάμπριελ δεν μασάει από ... Γκιστ

Για πρώτη φορά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό ο Κένι Γκάμπριελ, που έχει αγωνιστεί, επίσης, με τα χρώματα του Ρεθύμνου την σεζόν 2012-13, αναδεικνύεται STOXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής.

O STOIXIMAN.GR MVP Γκάμπριελ δεν μασάει από ... Γκιστ

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ στην εντός έδρας νίκη των «πρασίνων» επί των Τρικάλων Bc Aries συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ράνκινγκ (22 πόντοι με 2/2 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, ένα λάθος σε 19’ και 57’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθέ άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 24η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Γκάμπριελ παίρνει την... σκυτάλη στην ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής από άλλους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods. Την 22η αγωνιστική STOIXIMAN.GR MVP είχε αναδειχθεί ο Γιάννης Μπουρούσης και την 23η ο Κρις Σίνγκλετον. Συνολικά οκτώ φορές παίκτες των «πρασίνων» έχουν αναδειχθεί πολυτιμότεροι παίκτες στις πρώτες 24 αγωνιστικές της STOIXIMAN.GR Basket League. Τέσσερις φορές ο Μπουρούσης (6η, 12η, 14η και 22η), δύο ο Σίνγκλετον (7η, 23η) και από μια ο Κέι Σι Ρίβερς (15η) και ο Γκάμπριελ (24η).

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά», δήλωσε στο www.esake.gr ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος τόνισε ότι: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία δύο πρωταθλημάτων (της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος) τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και γι' αυτό και πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μήνα».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Παναθηναϊκό Superfoods σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά! Έπρεπε να είμαι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι γιατί δεν έχω παίξει πολύ στα τελευταία ματς. Ήθελα απλώς να βγω και να είμαι επιθετικός και στις δύο άκρες του γηπέδου. Σίγουρα αποτελεί τιμή να είμαι ο MVP αλλά σίγουρα αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα. Θέλω απλά να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στη νίκη».

- Που οφείλεται η βελτίωση της απόδοσης του Παναθηναϊκού Superfoods τον τελευταίο μήνα;

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία δύο πρωταθλημάτων (της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος) τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και γι' αυτό και πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μήνα».

- Ήρθες στον Παναθηναϊκό Superfoods για να καλύψεις το κενό στην θέση «τέσσερα» λόγω του τραυματισμού του Τζέιμς Γκιστ, αλλά συνεχίζεις και μετά την επιστροφή του 30χρονου Αμερικανού φόργουορντ. Πόσο ικανοποιημένος νιώθεις που θα τελειώσεις την σεζόν στην ομάδα;

«Αισθάνομαι πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Ήξερα ότι ερχόμουν εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο ο Γκιστ θα ήταν εκτός. Τώρα, όμως, δουλειά μου είναι να καταλάβω πώς να βοηθήσω την ομάδα και μετά την επιστροφή του Γκιστ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK