O Mysterious Leader και οι 17 γνωστές φιγούρες της Hero League παίρνουν θέση μάχης

Η συμμαχία των 17+1 ηρώων από τις ομάδες της Euroleague είναι επιβεβλημένη για να σώσουν τη Γη.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι μεταξύ των 17 μελών της Hero League
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι μεταξύ των 17 μελών της Hero League

Η Γη απειλείται. Το σήμα κινδύνου που εκπέμπει ειδοποιεί τον 'Mysterious' Leader' και οι αντιστάσεις ενεργοποιούνται. Οι 17 ήρωες (συν τον αρχηγό τους) λαμβάνουν θέση μάχης και το σχέδιο για την προστασία του πλανήτη τίθεται σε εφαρμογή.

Ο Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα), ο Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), ο Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), ο Βάλτερ Ταβάρες (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε), ο Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), ο Γκουστάβο Αγιόν (Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης), ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ (Μιλάνο), ο Τζέιμς Γκιστ (Ερυθρός Αστέρας), ο Τορνίκε Σενγκέλια (Μπασκόνια), ο Λουκ Σίκμα (Άλμπα Βερολίνου), ο Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), ο Σέιν Λάρκιν (Εφές), ο Μάριους Γκριγκόνις (Ζαλγκίρις), ο Ταρίκ Μπλακ (Μακάμπι), ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν) και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (Βαλένθια) συγκεντρώνουν όλες τις 'ηλεκτρομαγνητικές' δυνάμεις τους προκειμένου υπό τις οδηγίες του leader ν' αντικρούσαν το εχθρό που έρχεται να διαταράξει την ομαλότητα. Θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους;

Το πρώτο 'επεισόδιο' της Hero League, του motion comic της Euroleague για τη νέα σεζόν, διάρκειας 30 δευτερόλεπτων, δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα.

Ο 'Mysterious Leader' θ' αποκαλυφθεί εν καιρώ, αν και -μεταξύ μας- υπολογίζοντας πως λείπει ο εκπρόσωπος της Βιλερμπάν, προβλέπουμε πως πίσω από τη μαύρη κάπα και την κρυφή ταυτότητα δεν μπορεί να κρύβεται άλλος από τον Τόνι Πάρκερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK