Ο Νίκος Ζήσης στο Contra.gr

Ο Νίκος Ζήσης στο Contra.gr
Λίγη ώρα πριν μπει στο αεροπλάνο για την μεγάλη επιστροφή στην Αθήνα από το Βελιγράδι, ο Νίκος Ζήσης υπενθύμιζε, με τον δικό του ευγενικό τρόπο, σε έναν από τους... απίστους τι του έλεγε κατά την προετοιμασία στο Καρπενήσι και μετά το Ακρόπολις. Παραθέτουμε στο Contra.gr την κουβέντα μας αλλά επιτρέψτε μας και να χρησιμοποιήσουμε πρώτο πρόσωπο: " Πίστευα σε αυτή την ομάδα. Σου το είχα πει πως αξίζει να πιστέψεις. Όλα ήταν σούπερ ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Βέβαια τα πάντα κρίθηκαν από το αποτέλεσμα οπότε ένα σουτ μέσα ένα έξω τώρα θα μπορούσες εσύ να μου έλεγες πως δικαιώθηκες. Πετύχαμε. Έτσι δεν είναι; "

Πετύχατε, ρε παλικάρια και αφού πρώτα κλείσατε πολλά στόματα, τώρα υποχρεώσατε όλη την Ελλάδα να σας μάθει: " Δεν μας απασχόλησε αυτό. Αυτή η ομάδα δεν νοιάζεται για την δημοσιότητα. Ακόμα και όταν πρέπει να είμαστε πιο ανοικτοί θα μας δεις όπως στην ζωή μας. Ήρεμοι, χαλαροί αλλά πάνω από όλα με πίστη στην προσπάθειά μας ".

Η Ελλάδα συγκλονίστηκε και από την δήλωση του μικρού-ηγέτη Νίκου Ζήση. Αφιέρωσε το κύπελλο στον αδερφό του και μόνο όσοι είναι κοντά στον διεθνή γκαρντ καταλαβαίνουν ότι μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδερφού του σε αυτοκινητιστικό, ο μικρός έπρεπε να μεγαλώσει απότομα: " Πίστεψέ με δεν μίλησα στην τηλεόραση για τον αδερφό μου ώστε να συγκινήσω. Το είχα μέσα μου από τότε που έφυγε από την ζωή. Ήθελα να πάρω έναν μεγάλο τίτλο και να τον αφιερώσω. Σε αυτόν. Ήταν από την καρδιά μου, από την ψυχή μου ότι βγήκε και τώρα μπορώ να συνεχίσω ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK