Ο Νόελ πήγε να 'αποκεφαλίσει' τον Αντετοκούνμπο

Ο Νέρλενς Νόελ έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο σε μία προσπάθειά του να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει πολύ δυνατά στο κεφάλι και να τον ρίξει στο παρκέ και να χρεωθεί με flagrant 1 φάουλ.

Ο Νόελ πήγε να 'αποκεφαλίσει' τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στην νίκη με 123-108 επί των Νικς. Στο μεσοδιάστημα πάντως είδε τον Νέρλενς Νοέλ να προσπαθεί να τον... αποκεφαλίσει.

Ήταν το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου του αγώνα, με τον Γιάννη να εφορμά σε μία φάση προς το καλάθι. Ο σέντερ των Νικς τότε προσπάθησε να τον σταματήσει, ωστόσο ενώ ήθελε να κόψει τον "Greek Freak" δεν κατάφερε να βρει την μπάλα. Αντί αυτού βρήκε το κεφάλι του σταρ των Μπακς, ο οποίος έπεσε στο παρκέ και έμεινε κάτω για μερικά δευτερόλεπτα.

Όπως είναι λογικό, οι διαιτητές εξέτασαν την φάση στο replay, χρεώνοντας τελικά με flagrant 1 φάουλ τον Νόελ (το αντίστοιχο αντιαθλητικό στην Ευρώπη). Έκριναν δηλαδή ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Γιάννη, παρά απλώς ήταν μία κακή στιγμή, για αυτό και δεν τον απέβαλλαν με flagrant 2 φάουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK