Ο νόμος του Nowitzki

Ο Dirk Nowitzki βρήκε τον γνωστό, καλό του επιθετικό οίστρο και οδηγεί τους Mavericks από τη μία νίκη στην άλλη. Τελευταίος τους...θύμα οι Houston Rockets. Στο Phoenix φαίνεται να κατάλαβαν ότι οι νίκες έρχονται κυρίως από την καλή άμυνα και τα κατάφεραν περίφημα κόντρα στους Toronto Raptors. Νικηφόρα πέρασε από το Memphis το Portland, ασταμάτητος ο Le Bron James πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη 36άρα. Η ανοδική πορεία των Denver Nuggets συνεχίζεται...

Ο νόμος του Nowitzki

Ο Dirk Nowitzki βρήκε τον γνωστό, καλό του επιθετικό οίστρο και οδηγεί τους Mavericks από τη μία νίκη στην άλλη. Τελευταίος τους...θύμα οι Houston Rockets. Στο Phoenix φαίνεται να κατάλαβαν ότι οι νίκες έρχονται κυρίως από την καλή άμυνα και τα κατάφεραν περίφημα κόντρα στους Toronto Raptors. Νικηφόρα πέρασε από το Memphisτο Portland, ασταμάτητος ο Le Bron James πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη 36άρα. Η ανοδική πορεία των Denver Nuggets συνεχίζεται...


Το ματς της αγωνιστικής

Dallas Mavericks - Houston Rockets 102-93

Από τη στιγμή όπου ο Dirk Nowitzki έχει βρει τον γνωστό του επιθετικό οίστρο, είναι δύσκολο οι Mavericks να ηττηθούν. Η ομάδα του Dallas άφησε πίσω της τη συγκομιδή των δύο νικών και ισάριθμων ηττών στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και με ένα εντυπωσιακό σερί έξι νικών κατέχουν πλέον το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στη Δύση.

Ο Γερμανός πέτυχε 31 πόντους έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση με 102-93 επί των Houston Rockets. Βέβαια, στην επίτευξη της νίκης συνέβαλε τα μέγιστα και ο Jason Terry o οποίος πρόσθεσε άλλους 29 πόντους με εξίσου πολύ καλά νούμερα στη στατιστική.

Οι φιλοξενούμενοι, καθοδηγούμενοι από τους Luther Head και Yao Ming που τελείωσαν το ματς με 28 και 20 πόντους αντίστοιχα, προηγήθηκαν με 5 πόντους διαφορά στο ημίχρονο και έδειχναν ικανοί να φύγουν νικητές από το Dallas. Η πλάστιγγα όμως έγειρε από την πλευρά των γηπεδούχων στην τρίτη περίοδο, χάρη στο επιθετικό κρεσέντο των Nowitzki και Terry.

Dallas Mavericks: Howard 15, Nowitzki 31, Terry 29, Dampier 2, Daniels 10, Diop 6, Harris 7, Powell 2

Houston Rockets: Ming 20, Head 28, Howard 3, Bowen 3, Wesley 5, Anderson 19, Mutombo 4, Swift 9, Norris 2


Tα υπόλοιπα παιχνίδια

Η ανοδική πορεία των Nuggets συνεχίζεται. Και πώς θα μπορούσε να μην συνεχιστεί όταν έχουν σε πολύ καλή ημέρα όλα τα επιθετικά τους όπλα. Η ομάδα του Denver νίκησε 108-105 τους Wizards στην Ουάσινγκτον έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μarcus Gamby o οποίος πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ. Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τα 6 κοψίματα έχουμε μία πλήρη εικόνα της πληθωρικής του εμφάνισης. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Carmelo Anthony (28π.) ενώ ο Earl Boykins σταμάτησε στους 20. Από πλευράς Wizards o Gilbert Arenas ήταν μία ομάδα μόνος του(36π./10ρ.).

Με κορυφαίο τον Mehmet Okurπου πέτυχε 24 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, οι Utah Jazz πέτυχαν για πρώτη φορά στη σεζόν δύο συνεχόμενες νίκες, με τη δεύτερη να συντελείται στο Seattle επί των Supersonics με 93-87. Οι Cleveland Cavaliers πιστοποιούν παιχνίδι με το παιχνίδι τον χαρακτηρισμό της πιο φορμαρισμένης ομάδας αφού πέτυχαν την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους με 115-93 επί των Boston Celtics. Πρώτος σκόρερ ο LeBron James με 36 πόντους.

Η επιστροφή στη δράση των Zach Randolph και Darius Miles έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκτός έδρας επικράτηση των Portland Blazers με 95-87 επί των Memphis Grizzlies. Εύκολο έργο είχαν οι Phoenix Suns, κόντρα στους Toronto Raptors (90-82) οι οποίοι έγιναν η πρώτη ομάδα στη σεζόν, που έφτασε σε διψήφιο αριθμό ηττών (1-10).

Συνοπτικά τααποτελέσματα:

Washington Wizards - Denver Nuggets 105-108
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics115-93
Memphis Grizzlies - Portland Blazers87-95
Seatlle Supersonics - Utah Jazz87-93
Dallas Mavericks - Houston Rockets 102-93
Phoenix Suns - Toronto Raptors 90-82





News 24/7

24MEDIA NETWORK