Ο Ντάνστον εξήγησε γιατί προτίμησε τον Σλούκα για νονό του

Ο Μπράιαν Ντάνστον μίλησε για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε προκειμένου ο Κώστας Σλούκας να γίνει ο νονός του.

Ο Ντάνστον εξήγησε γιατί προτίμησε τον Σλούκα για νονό του

Την αφορμή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να δώσει στον Κώστα Σλούκα τη θέση του... νονού αποκάλυψε ο Μπράιαν Ντάνστον, μιλώντας σε λιθουανική ιστοσελίδα. Ο σέντερ της Αναντολού Εφές απάντησε σε ερώτηση σχετικά με αυτά που τον δένουν με τον γκαρντ του Ολυμπιακού, εξηγώντας γιατί προτίμησε εκείνον (κι όχι κάποιον άλλον).

"Ο Κώστας είναι προφανώς μικρότερος από εμένα. Ήθελα να παντρευτώ τη γυναίκα μου, αλλά το θέμα της θρησκείας βρισκόταν στη μέση, εκείνη είναι Ορθόδοξη. Επειδή δεν ήμουν κι εγώ, δεν μας επέτρεπαν να παντρευτούμε. Στην Κωνσταντινούπολη λοιπόν, ο μοναδικός Ορθόδοξος που ήξερα έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε. Ήταν αντίπαλος. Τον γνώριζα όμως από τον Άρη, όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ήταν όμορφο αυτό που έγινε, είναι ο ωραιότερος τύπος που έχω γνωρίσει.

Όταν τον ρώτησα να γίνει ο νονός μου, νόμιζε ότι του έκανα πλάκα. Μετά όμως ήταν κουλ. Πήγαμε ένα πρωί στην εκκλησία εγώ, εκείνος, η γυναίκα μου και ο πατέρα της. Κάναμε το τελετουργικό και προχωρήσαμε. Ήταν κάτι τρελό, αλλά όμορφο. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτή την εμπειρία. Μόλις βγήκα από την εκκλησία ένιωθα διαφορετικός άνθρωπος. Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και... κόλλησα για πάντα με τον Κώστα Σλούκα" είπε χαρακτηριστικά στο BasketNews.

News 24/7

24MEDIA NETWORK