Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αντέδρασε στη φήμη πως είναι δυσαρεστημένος στο Πόρτλαντ

Δεν επιβεβαίωσε και δεν διέψευσε το δημοσίευμα του Athletic που τον αποκαλεί "δυσαρεστημένο στο Πόρτλαντ" ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, με αποτέλεσμα να πιέζει πλέον ακόμη περισσότερο τους Μπλέιζερς για να κάνουν το βήμα προς τα εμπρός.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αντέδρασε στη φήμη πως είναι δυσαρεστημένος στο Πόρτλαντ
Ⓒ 2021 ERIC CHRISTIAN SMITH/ ASSOCIATED PRESS

Η σεζόν των Μπλέιζερς δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, το 11-13 τους κρατάει στην 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και ο νέος head coach, Τσάνσι Μπίλαπς, δεν έχει προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, έως τώρα.

Όπως είναι λογικό, οι φήμες περί δυσαρέσκειας του Ντέιμιαν Λίλαρντ με τον οργανισμό και με την κατεύθυνση στην οποία κινείται έχουν ήδη αρχίσει να πλημμυρίζουν τα media των ΗΠΑ, με τον έμπειρο πόιντ γκαρντ να διαβάζει την Δευτέρα (6/12) ένα δημοσίευμα του Athletic και να αντιδράει στο Twitter, χωρίς πάντως να προσφέρει κάτι στην συζήτηση.

"Αυτοί οι κ@ργ....δες λατρεύουν το δράμα τόσο πολύ" ήταν το σχόλιο του Λίλαρντ, που έχει πέσει φέτος από τους 28.8 πόντους στους 21.5, με το ποσοστό του στο τρίποντο να βυθίζεται από το 39% στο 30% την ώρα που παίζει 35.7 λεπτά ανά αγώνα.

Άσχετα με όσα λέγονται και γράφονται, φαίνεται πως ο κύκλος του Λίλαρντ στο Πόρτλαντ αρχίζει να κλείνει και δεν θα προκαλέσει έκπληξη μια ανταλλαγή του πριν από την Trade Deadline ή στη διάρκεια της offseason. Αρκεί να συμβιβαστούν οι δύο πλευρές με την κατάσταση και να μην πιέσουν η μία την άλλη όπως συμβαίνει με τους Σίξερς και τον Μπεν Σίμονς στη Φιλαντέλφια.