O Ντουράντ "ακύρωσε" τον Λεμπρόν και με λιγότερα!

Προ τριημέρου αμερικανικά Μέσα επέμεναν πως ο Λεμπρόν Τζέιμς επικοινώνησε με τον Κέβιν Ντουράντ, προσκαλώντας τον να πάνε αμφότεροι στο Λος Άντζελες για να "σηκώσουν" τους Λέικερς. Η πρόταση του "βασιλιά", πάντως, έπεσε στο κενό γιατί ο KD αποφάσισε τι θα κάνει και μάλιστα με... έκπτωση.

O Ντουράντ "ακύρωσε" τον Λεμπρόν και με λιγότερα!

"Πολεμιστής" θα συνεχίσει να είναι ο Κέβιν Ντουράντ αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο δύο φορές MVP δεν έκανε την "έκπληξη", δηλαδή να εγκαταλείψει την ομάδα που τον έκανε πρωταθλητή, παρέμεινε και μάλιστα με... σκόντο στις απολαβές του δίνοντας την ευκαιρία στη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση ελεύθερου παίκτη (αν το θελήσει)!

Ο KD έδωσε τα χέρια με τους Ουόριορς για συμβόλαιο 1+1. Τον πρώτο χρόνο θα εισπράξει 30.000.000 δολάρια, ενώ τον δεύτερο εφόσον ενεργοποιήσει τη ρήτρα, αναμένεται να πάρει 31.500.000 δολάρια.

Με το deal αυτό, λοιπόν, ο Ντουράντ εξοικονόμησε στην ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ 20.000.000$ σε φόρους. Ο 29χρονος θα μπορούσε να "κλείσει" με μεγαλύτερο συμβόλαιο, έναντι 35.400.000 δολαρίων (ετησίως), όμως επέλεξε για μία ακόμη φορά να δώσει... ανάσα για ενίσχυση στους πρωταθλητές.

Φυσικά, με την απόφαση του KD να συνεχίσει στο Γκόλντεν Στέιτ πέφτει στο κενό το σενάριο που τον ήθελε παρέα με τον Λεμπρόν Τζέιμς να προσπαθούν τη νέα σεζόν να... αναστήσουν τους Λέικερς.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από τρεις ημέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο "βασιλιάς" επικοινώνησε με τον Ντουράντ για να του κάνει την παραπάνω πρόταση με... αέρα Λος Άντζελες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK