Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν χορταίνει να... τρολάρει τον Λεμπρόν

Η νέα τρομερή έμπνευση του φόργουορντ των Γουόριορς ήρθε ακριβώς ένα χρόνο μετά την προηγούμενη. Πού αλλού; Κατά την παρέλαση των πρωταθλητών στο Όκλαντ!

Cleveland Cavaliers forward LeBron James, left, talks with Golden State Warriors forward Draymond Green during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Λεμπρόν Τζέιμς και Ντρέιμοντ Γκριν AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Το χιούμορ του Ντρέιμοντ Γκριν είναι, τουλάχιστον, ιδιαίτερο. Δηλητηριώδες. Ένας Τσαρλς Μπάρκλεϊ της εποχής του. Σ' άλλους αρέσει, σ' άλλους όχι. Το θεωρούν υπερβολικό και ιντριγκαδόρικο.

Μήπως όμως το ΝΒΑ δεν το αγαπάμε επειδή είναι γεμάτο ίντριγκες. Μικρές ιστοριούλες που έρχονται να "κουμπώσουν" και να συμπληρώσουν το αγωνιστικό κομμάτι του λαμπερού πρωταθλήματος;

Μια εξ αυτών των "πιπεράτων" αντιπαραθέσεων είναι του Γκριν με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Για την οποία, αλήθεια είναι πως, περισσότερο ευθύνεται ο "Βασιλιάς" με την επιλογή t-shirt που είχε κάνει προ διετίας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γκριν βέβαια άλλο που δεν ήθελε. Και αφού πήρε τη... ρεβάνς πέρυσι, έδωσε συνέχεια εφέτος. Φορώντας αυτό το μπλουζάκι.

Όχι ένα όποιο κι όποιο μπλουζάκι. Εμπνεύστηκε από ένα ποστάρισμα που είχε κάνει ο Τζέιμς στην αρχή της σεζόν (με μια γροθιά και τη λέξη διάθεση) και αποφάσισε να το ολοκληρώσει. Προσθέτοντας τα τρία δαχτυλίδια τον Γουόριορς!

Περιμένουμε τη συνέχεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK