Ο Ομπράντοβιτς για την επιστροφή στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και το "αύριο" της EuroLeague

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε στην Παρτίζαν, η ομάδα επανήλθε στα σαλόνια της EuroLeague, βρίσκοντας τη χαμένη αίγλη της και το SPORT24 πήγε στη Σερβία για να μιλήσει με τον αρχιτέκτονα του εν λόγω οικοδομήματος.

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Μετά από 8 δύσκολα χρόνια η Παρτίζαν επέστρεψε στην EuroLeague και κατάφερε να βρει μια θέση στα playoffs, ανακτώντας τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Ο βασικός παράγοντας πίσω από την αναγέννηση του σέρβικου κλαμπ είναι φυσικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο άνθρωπος με τους 9 ευρωπαϊκούς τίτλους. Το SPORT24 ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι για να μιλήσει με έναν άνθρωπο-θρύλο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Έναν άνθρωπο που δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στο εν λόγω πρότζεκτ και σκέφτεται μόνο την επόμενη ημέρα, την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, απορρίπτοντας -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- το ενδεχόμενο επιστροφή στη χώρα μας.

Μετά από μερικά δύσκολα χρόνια η Παρτίζαν επέστρεψε στην EuroLeague. Είστε ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας; Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;

"Ναι, εντάξει. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ξανά στην EuroLeague και έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Όλοι γνωρίζουν ότι το γήπεδό μας είναι σχεδόν πάντα γεμάτο και αυτό μας κάνει περήφανους. Αυτή η σύνδεση που υπάρχει με τους οπαδούς μας είναι απίστευτη και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη".

Θα λέγατε ότι οι παίκτες σας έχουν πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής τους;

"Ξέρετε δεν είναι το τέλος της σεζόν. Έχουμε μερικά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και θα δούμε πως είναι η κατάσταση στο τέλος. Το σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζουν τι εστί Παρτίζαν για την EuroLeague. Πολλοί άνθρωποι από το εξωτερικό θέλουν να έρθουν εδώ και να δουν τα παιχνίδια μας, λόγω της ατμόσφαιρα, λόγω των οπαδών μας-για ακόμα μία φορά-που κάνουν τα πάντα. Πιστεύω και για τους παίκτες μου που προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό στο παρκέ, γιατί υπάρχει αυτή η σύνδεση".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο SPORT24

News 24/7

24MEDIA NETWORK