Ο Ομπράντοβιτς στο δρόμο του Παναθηναϊκού για την Πόλη!

Σούπερ μάχες στο δρόμο προς το Final-4 στην Πόλη! Η Ζαλγκίρις Κάουνας του Γιασικεβίτσιους νίκησε εκτός έδρας την Μπασκόνια και έστειλε την Φενέρ του Ομπράντοβιτς στο δρόμο του Παναθηναϊκού ενώ ο Ολυμπιακός παίζει με Εφές. Πλεονέκτημα έδρας και για τις δύο ελληνικές ομάδες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ICON

Απίστευτο και όμως αληθινό ή για να είμαστε πιο ακριβείς βγαλμένο μέσα από τα πιο τρελά σενάρια της Euroleague! Η αδιάφορη βαθμολογικά Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους νίκησε με 84-79 μεσα στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα" την Μπασκόνια, σε ένα ματς που οι Λιθουανοί ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και προκάλεσε μία απίστευτη "καραμπόλα" στη βαθμολογία, φέρνοντας τους δύο εκπροσώπους μας στην Euroleague απέναντι σε δύο τουρκικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος από την περασμένη αγωνιστική εξασφάλισε την 3η θέση στη βαθμολογία, θα υποδεχτεί με πλεονέκτημα έδρας την Αναντολού Εφές η οποία θα τερματίσει 6η ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της στην Μαδρίτη την Παρασκευή απέναντι στην Ρεάλ, ενώ ο Παναθηναϊκός που τερμάτισε 4ος θα συγκρουστεί έχοντας και αυτός πλεονέκτημα με την 5η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναμφίβολα η μάχη του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε έχει τρομακτικό ενδιαφέρον καθώς οι "πράσινοι" θα βρεθούν απέναντι στον άνθρωπο που βρισκόταν στο τιμόνι του συλλόγου για 13 ολόκληρα χρόνια (1999-2012), με τον "Ζοτς" να έχει παίξει τεράστιο ρόλο στις πολύ μεγάλες επιτυχίες της ομάδας με αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση πέντε τροπαίων Ευρωλίγκας (2000, 2002, 2007, 2009, 2011).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της Φενέρ έχει βρεθεί ισάριθμες φορές ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (αποθεώθηκε όλες τις φορές) και γνώρισε μόνο ήττες ενώ στον αντίποδα έχει μόνο νίκες με αντίπαλο το "τριφύλλι" όταν το υποδέχεται στην Κωνσταντινούπολη.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα κληθεί να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην Αναντολού Εφές του πρώην "ερυθρόλευκου" Μπράιαν Ντάνστον, με τους Πειραιώτες να έχουν ευχάριστες θύμησες από τη συγκεκριμένη ομάδα αφού το 2013 την είχαν συναντήσει και πάλι στα προημιτελικά του θεσμού με πλεονέκτημα έδρας, επικρατώντας τότε 3-2 στη σειρά και κατακτώντας κατόπιν στο Λονδίνο τη δεύτερη σερί Ευρωλίγκα και τρίτη συνολικά στην ιστορία τους.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ANADOLOU EFES - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά της φετινής Euroleague θα διεξαχθούν την Τρίτη και την Τετάρτη 18 και 19 Απριλίου, ενώ τα δεύτερα ματς την Πέμπτη και την Παρασκευή 20 και 21 του ίδιου μήνα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής ποιος εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού θα... σύρει το χορό παίζοντας Τρίτη και Πέμπτη και ποιος θα ακολουθήσει παίζοντας Τετάρτη και Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK