Ο Οσμάν... αναπληρωματικός του Τζέιμς στους Καβαλίερς

Στα 22 του ο Τσεντί Οσμάν θα ζήσει ένα παιδικό όνειρο: να γίνει συμπαίκτης του "βασιλιά" Λεμπρόν στο Κλίβελαντ. Υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια στους Καβαλίερς.

Ο Οσμάν... αναπληρωματικός του Τζέιμς στους Καβαλίερς

Όταν πριν από δύο χρόνια, το βράδυ της 25ης Ιουνίου, ο Τσεντί Οσμάν γινόταν ντραφτ-πικ από τους Τίμπερλγουλβς και διδόταν ως ανταλλαγή στους Καβαλίερς έναντι του Τάιους Τζόουνς, δεν ήταν δυνατόν να φανταστεί κανείς πως το καλοκαίρι του 2017 θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Οι περυσινοί φιναλίστ αποφάσισαν να δώσουν στον 22χρονο Τούρκο την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο επίπεδο και να διαπιστώσουν αν αξίζει μια θέση στο ρόστερ. Μάλιστα ο διεθνής φόργουορντ θα είναι εξ αυτών που θα καλύπτει το "3" μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Κάιλ Κόρβερ και τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες του ESPN, ο Οσμάν θα υπογράψει για τρία χρόνια, έναντι 8.3 δολαρίων, με τους Καβς να κάνουν χρήση του ετήσιου δικαιώματος "mid-level exception" που προκύπτει από τους κανονισμούς του salary cap. Μάλιστα προτιμήθηκε έναντι του βετεράνου Τζαμάλ Κρόφορντ (υπέγραψε στους Τίμπεργουλβς), επιλογή που κάποιοι ερμήνευσαν ως μήνυμα στον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θέλει γύρω του έτοιμος παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK