Ο Ούντοχ "πρόδωσε" το μυστικό του Ομπράντοβιτς για τα διπλά στο ΟΑΚΑ

Η... ξεχωριστή προπόνηση που είχε οργανώσει ο "Ζοτς" προτού η Φενέρμπαχτσε έρθει στην Αθήνα για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και το 2-0 στη σειρά.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Θα ήταν παράδοξο, αν μετά από 13 χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε δασκαλέψει τους παίκτες του για το τι ακριβώς θα συναντήσουν μπαίνοντας στην αρένα του ΟΑΚΑ.

Ο Έκπε Ούντοχ τ' αποκάλυψε όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. " Ο κόουτς μάς προετοίμασε για να παίξουμε εκεί μέσα", απάντησε, ξεχωριστή σημασία όμως είχε το πώς. " Προπονήθηκαμε με δυνατά ηχεία στη δική μας έδρα και ήμασταν έτοιμοι", συμπλήρωσε εξηγώντας ότι οι γεμάτες κερκίδες και η ατμόσφαιρα δεν επηρέασαν την απόδοση του ίδιου και των συμπαικτών του.

Αγωνιστικά το σύστημα με τους "δίδυμους πύργους" στη ρακέτα ήταν εξ αυτών που εγκλώβισαν τον Παναθηναϊκό και επηρέασαν την έκβαση των πρώτων δύο αγώνων. Ο Ούντοχ αναφέρθηκε σ' αυτό και απέδωσε τα εύσημα στο τεχνικό επιτελείο λέγοντας πως " με τον Γιαν μπορούμε ν' ανταλλάσσουμε αντιπάλους στην άμυνα και αυτό δουλεύει. Θα πρέπει φυσικά να δώσουμε τα εύσημα στους προπονητές μας που κάνουν εξαιρετική δουλειά για να μας έχουν προετοιμασμένους".

Υποστήριξε μάλιστα ότι " είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα φεύγοντας από τους Κλίπερς όπου δεν έπαιζα όντας πλέον υπό τις ιδηγίες από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών. Είναι ευλογία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK