Οι τρεις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός

Επίσημο ύφος πήρε η αντίδραση του Παναθηναϊκού Superfoods για τη διαιτησία του Game 2 με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διαιτησία του Game 2 του ΟΑΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ήδη λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (19/4). Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στα σφυρίγματα του Σάσα Πουκλ, αλλά τα παράπονα δεν περιορίστηκαν στο δικό του σχόλιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Euroleague Greece", η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προχώρησε σε επίσημη διαμαρτυρία προς την EuroLeague για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών του αγώνα (Σάσα Πουκλ, Όλεγκς Λάτισεβς, Μπέντζαμιν Χιμένεθ) μέσω επιστολής που έφτασε στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα (24/4). Οι "πράσινοι" συνόδευσαν τη διαμαρτυρία τους με video των φάσεων στις οποίες εστιάζουν, θέλοντας να καταδείξουν τα λάθη των τριών διαιτητών.

Πιο συγκεκριμένα, το "τριφύλλι" διαμαρτύρεται για τις εξής φάσεις:

1) Η τεχνική ποινή στον Κρις Σίνγκλετον στο τέλος της α' περιόδου, για την αντιμαχία που είχε με τον Πέρο Άντιτς. Δίχως, όπως επισημαίνουν οι "πράσινοι", να αντιδράσει και ως εκ τούτου να φέρει ευθύνη για την εστία έντασης που πήγε να προκύψει. Με αυτή, ο φόργουορντ/σέντερ του "τριφυλλιού" έφτασε τα δύο προσωπικά φάουλ, με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ στα επόμενα λεπτά.

2) Για τον μη καταλογισμό φάουλ του Νίκολα Κάλινιτς στο καλάθι του Γιάννη Μπουρούση στα 55'' για το τέλος, με το οποίο ο διεθνής σέντερ μείωσε τη διαφορά τον πόντο (75-76)

3) Για τον μη καταλογισμό φάουλ του Μπόμπι Ντίξον στον Κρις Σίνγκλετον στη διεκδίκηση του ριμπάουντ στα 24'' μετά το άστοχο σουτ τριών πόντων του Κέι Σι Ρίβερς

Από τη διαμαρτυρία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η κίνηση του Πέρο Άντιτς να μουντζώσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Superfoods μετά την αλλαγή του, στο β' δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK