Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν έχει το χαρακτήρα του μεγάλου ντέρμπι (όπως το είχε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90), στον Παναθηναϊκό πάντως δεν εφησυχάζουν και αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με τη δέουσα σοβαρότητα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του. Ο αντίπαλος έχει ακτινογραφηθεί (όπως πάντα άλλωστε) από τον Δημήτρη Ιτούδη ο οποίος έχει σαφή εικόνα για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί και τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς που τα τρία προηγούμενα χρόνια έβαλε το δικό του λιθαράκι για τις επιτυχίες των πράσινων.

***Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποβλήθηκαν σε αιματολογικές καταστάσεις, με την αιμοληψία να γίνεται στο ΟΑΚΑ. Τα αποτελέσματα θα παραδοθούν από το ιατρικό επιτελείο στο τεχνικό, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.

Εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα διατίθενται από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και αύριο από τις 10π.μ. ως τις 3μ.μ. και από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ από τις 3μ.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται ακόμη από το PAO Shop (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία – ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ