Ο Παπαγιάννης έκανε το dream shake του Χακίμ (VIDEO)

Όχι δεν είμαστε ιερόσυλοι, ούτε υπερασπιζόμαστε ένα Ελληνόπουλο που χτίζει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Το έκανε και έκανε τον Ραντλ να βλέπει εφιάλτες.

Ο Παπαγιάννης έκανε το dream shake του Χακίμ (VIDEO)

Ο Βλάντε Ντίβατς δεν επέλεξε τυχαία τον Γιώργο Παπαγιάννη για να τον πάρει στο Σακραμέντο. Σέντερ ο ίδιος, ξέρει πολύ καλά από... ψηλούς και τι ο μικρός μπορεί να προσφέρει πολλά στους Κινγκς χάρη στα προσόντα του.

Απ' όταν στο Σακραμέντο αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τον Κάζινς και να βάλουν τις βάσεις για την ομάδα του... αύριο ο Παπαγιάννης άφησε τα πέρα-δώθε στη D-League, μονιμοποιήθηκε στην πρώτη ομάδα και σταθερά αυξάνει χρόνο συμμετοχής, ρόλο και νούμερα. Κόντρα στους Λέικερς έπαιξε 25 λεπτά και είχε 10 πόντους - 10 ριμπάουντ, στο δεύτερο double-double της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Οι "βασιλιάδες" έχασαν 98-94 στο Λος Άντζελες, αλλά ο Έλληνας ήταν από τους διακριθέντες, δίπλα σε Λαμπισίρ και Χιλντ. Οι πόντοι του ήρθαν με 5/8 σουτ. Ένα εκ των εύστοχων ήταν ονειρικό, θυμίζοντας κινήσεις που έκανε κάποτε στα παρκέ ο Χακίμ Ολάζουον στέλνοντας για... βρώβες τους αντιπάλους του, ακόμη και σέντερ όπως ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον και ο Πατ Γιούιν.

ΔΕΙΤΕ:

ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK