Ο Παππάς απάντησε στους δημοσιογράφους με... παστίτσιο

Σε συνέντευξη του ο Νίκος Παππάς πήρε θέση στην κόντρα με τους δημοσιογράφους, βάζοντας ως μέτρο σύγκρισης το... παστίτσιο. Πως δικαιολόγησε την απρεπή του ατάκα στον Σκουρτόπουλο, ενώ αποκάλυψε πως έχει δικά του άτομα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έφτιαξε γήπεδο μπάσκετ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΠΠΑΣ EUROKINISSI

Είναι το πρόσωπο που απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ λόγω της συμπεριφοράς του εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Νίκος Παππάς έδωσε συνέντευξη στο VICE και αναφέρθηκε τόσο στην κόντρα του με τους δημοσιογράφους, όσο και στο λόγο που μίλησε άσχημα στον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος γκαρντ εξήγησε γιατί έφτιαξε γήπεδο στις φυλακές Κορυδαλλού και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Για το επεισόδιο με τον Σκουρτόπουλο, απάντησε: "Σε έναν αγώνα μέσα στο γήπεδο υπάρχει και το trash talking όπου προσπαθείς με προφορικό τρόπο να επηρεάσεις την ψυχολογία του αντιπάλου. Τώρα βέβαια ίσως η αντίδρασή μου να έκρυβε και μια πικρία για τη μη κλήση στην Εθνική, αλλά όλα καλά".

Για τους δημοσιογράφους: "Η πλειοψηφία δεν το γνωρίζει το άθλημα. Έχει τεράστια διαφορά να βλέπεις από το να παίζεις. Και εγώ 20 χρόνια τρώω παστίτσιο, δεν ξέρω να το φτιάχνω".

Για την υπόθεση της Ηριάννας: "Δεν γνώριζα πολλά πράγματα και πήγα στον Κορυδαλλό για να μάθω περισσότερα. Εμένα το μπάσκετ δεν είναι η ζωή μου, είναι ένα μέρος της ζωής μου. Όπως λέω και στους φίλους μου παίζω και μπάσκετ, δεν παίζω μόνο μπάσκετ. Το άθλημα μου έχει προσφέρει αναγνωρισιμότητα, χρήματα, τα συναισθήματα που βιώνω μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο, αλλά όλα αυτά θα διαρκέσουν μέχρι τα 30-35, μετά θα πρέπει να κοιτάξεις άλλα πράγματα».

Για το γήπεδο μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού: "Όσο και αλτρουιστική να φαίνεται αυτή η πρωτοβουλία, κατά βάθος είναι εγωιστική, υπό την έννοια ότι με γέμισε με ευχάριστα συναισθήματα και ικανοποίηση. Έχω κάποια δικά μου άτομα μέσα, αλλά δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ήθελα να βοηθήσω μια ομάδα ανθρώπων, η οποία είχε ανάγκη από κάτι τέτοιο".

Για τη σχέση του με το ΚΚΕ: "Ο αδερφός μου άνηκε στο ΠΑΜΕ και έχω μέσα στο κόμμα ανθρώπους που θεωρώ ικανούς και καθαρούς. Εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ".

Για τη μη κλήση στην Εθνική ομάδα: "Το έχω ξαναζήσει δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μία φορά έχω κληθεί. Το να κληθώ είναι περίεργο, το να μην κληθώ είναι συνηθισμένο για εμένα".

24MEDIA NETWORK