Ο Πασκουάλ απάντησε για Καλάθη-Τζέιμς

Μπορούν ή όχι να παίξουν μαζί ο Νικ Καλάθης και ο Μάικ Τζέιμς; Ο ίδιος ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε την άποψή του.

Ο Πασκουάλ απάντησε για Καλάθη-Τζέιμς

Η συνύπαρξη και συνεργασία των Καλάθη - Τζέιμς στην ίδια πεντάδα είναι ένα βασικό θέμα προς συζήτηση. Τέθηκε σχετικό ερώτημα στον Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί της Μιλάνο και αυτός απάντησε πως " δεν αποφεύγω να τους βάζω μαζί, κάθε άλλο. Απλώς προσπαθώ να κρατώ μια ισορροπία πολλών μεταβλητών, την οποία δεν μπορώ να εξηγήσω τώρα, αφού κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μου αρέσει πάντως να τους βλέπω μαζί".

Στη γενικότερη ανάλυσή του για το ματς ο κόουτς του "τριφυλλιού" σχολίασε πως ήταν " παράξενο γιατί πήραμε τη νίκη χωρίς να παίξουμε καλά στην επίθεση. Οι 74 πόντοι δεν ήταν πολλοί για ένα τέτοιο ματς, δεν ξέρω πόσα καρφώματα χάσαμε, μαζί με αιφνιδιασμούς και ελεύθερα σουτ".

Το μυαλό του Πασκουάλ πάντως είναι ήδη στη μάχη με την Μπασκόνια στη Βιτόρια σε λιγότερες από 48 ώρες. " Γυρνάμε σελίδα και κοιτάμε το επόμενο. Το κλειδί των αντιπάλων είναι όταν έχουν τον Χάνγκα και τον Σενγκέλια μαζί. Είναι διαφορετική η Μπασκόνια τώρα που γύρισε, έχουν βρει ισορροπία, τρέχουν καλύτερα και είναι πιο δυνατοί σωματικά. Είναι πάντως η στιγμή να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK