Ο Πασκουάλ και η κόντρα του με τον Ομπράντοβιτς

Πώς ο Τσάβι Πασκουάλ "ντρίμπλαρε" και δεν μπήκε στη διαδικασία της σύγκρισης με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος για ν' αποκλείσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Πασκουάλ και η κόντρα του με τον Ομπράντοβιτς

Αν και σέβεται πολύ ο ένας τον άλλον, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με εκατέρωθεν αποτελέσματα. Το ίδιο θα συμβεί αρχής γενομένης από την Τρίτη στην προημιτελική σειρά του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Φρόντισε πάντως ο Τσάβι Πασκουάλ να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας πως " ποτέ δεν είναι Πασκουάλ εναντίον Ομπράντοβιτς. Πάντα είναι δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία με παίκτες, με προπονητές, με κόσμο. Είναι Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρ και όχι Πασκουάλ εναντίον Ομπράντοβιτς".

Συμπλήρωσε μάλιστα ο προπονητής του "τριφυλλιού" πως " ο Ζέλικο έχει απίστευτη ιστορία εδώ, όλοι πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους και πρέπει να πούμε ευχαριστώ, όμως τώρα δεν είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πάει στο Final-4. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πάντα στην αθλητική ζωή μας μπορεί κάποιος να σκεφτεί έτσι, όμως το ζήτημα είναι να σκεφτείς τι σημαίνει Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρ και να προσπαθήσεις να δεις αυτή την ευκαιρία και τίποτα περισσότερο κατά τη γνώμη μου".

Στο γενικότερο σχόλιό του ο Καταλανός ανέφερε ότι " είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουμε κάνει έως τώρα, με το πλεονέκτημα έδρας, όμως μόνο αυτό. Τώρα ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Μια ομάδα που πέρυσι ήταν δεύτερη στο Final-4, κάτι που σημαίνει ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως έχουμε τον κόσμο μας εδώ, την ενέργεια που μας δίνει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ευκαιρίες να νικήσουμε, πρώτα στο πρώτο παιχνίδι και μετά θα μιλήσουμε για το δεύτερο".

Εστιάζοντας πιο συγκεκριμένα την ανάλυσή του σχολίασε πως " πολλά στοιχεία θα είναι σημαντικά. Ούντοχ και Βέσελι είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες στις θέσεις 4 και 5. Μερικές φορές παίζουν μαζί, το γνωρίζουμε αυτό, όμως όλοι οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ είναι παίκτες με τρομερή ποιότητα, με εμπειρία και με αρκετή ποιότητα για να αποφασίσουν την έκβαση ενός αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK