ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πατέρας του Oden “κάρφωσε” τον γιο του

Το δρόμο προς τα draft θα τραβήξει όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι ο Greg Oden.

Ο πατέρας του Oden “κάρφωσε” τον γιο του

Το δρόμο προς τα draft θα τραβήξει όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι ο
Greg Oden. Ο σέντερ του Οχάιο που κατέπληξε φέτος με τις επιδόσεις στο ΝCAA μόλις την στην πρώτη του χρονιά δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τελεσίδικη απόφασή του,
ωστόσο τον πρόλαβε ο πατέρα του.

Ο Greg Oden (πατέρας και γιος έχουν το ίδιο όνομα) αποκάλυψε τις προθέσεις του γιου του στην εφημερίδα Indianapolis Star ενώ επίσης τόνισε ότι αισθάνεται πολύ άνετα με την απόφαση που πήρε οOden Junior. H μητέρα του Greg, Ζoe, δεν θέλησε να γίνει περισσότερο συγκεκριμένη λέγοντας πως ο γιος της δεν θέλει να μιλήσει ακόμα γι’ αυτό το θέμα.

Όπως και να έχει, ο πειρασμός για τον Oden είναι μεγάλος. Αν διαβεί το κατώφλι του draft δεν αποκλείεται να επιλεγεί στο Νο 1 και σε μία τέτοια περίπτωση θα αρχίσει μία καριέρα πολλά υποσχόμενη. Επιπλέον, θα γίνει κατά πολλά εκατομμύρια δολλάρια πλουσιότερος. Το κολλεγιακό μπάσκετ χάνει, πιθανότατα, ακόμη έναν αστέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK