Ο Πι Τζέι Τάκερ συνάντησε το αγριεμένο βλέμμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στο Χιτ - Μπακς

Αν και πέρυσι ήταν από τα εξέχοντα στελέχη στο δρόμο για την κορυφή του ΝΒΑ, ο Πι Τζέι Τάκερ άρχισε trash talking με τον πάγκο των Μπακς, με συνέπεια Θανάση Αντετοκούνμπο να τον... βάλει στη θέση του μ' ένα μόνο βλέμμα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε αγώνα των Μπακς AP PHOTO/MORRY GASH

Πέρυσι πήγε από το Χιούστον στο Μιλγουόκι μεσούσης της περιόδου και βοήθησε σημαντικά τους Μπακς να κατακτήσουν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, φέτος όμως ο Πι Τζέι Τάκερ βρίσκεται στην νότια πλευρά των ΗΠΑ, καθώς φοράει την φανέλα των Χιτ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο σκληροτράχηλος φόργουορντ αντιμετώπισε, στην opening night για την ομάδα του Μαϊάμι, την περσινή του ομάδα, χωρίς ίχνος νοσταλγίας, χωρίς ίχνος... αγάπης.

Σκόραρε πέντε πόντους στα πρώτα λεπτά με ένα καλό τελείωμα κοντά στο καλάθι, έβαλε και ένα τρίποντο, είδε τον Θανάση Αντετοκούνμπο που τον στραβοκοίταξε, κάτι του είπε και στη συνέχεια συνέχισε να μιλάει στον πάγκο της ομάδας του Μιλγουόκι σαν να μην υπήρξε ποτέ παίκτης αυτής της ομάδας.

Ο Τάκερ θεώρησε το περασμένο καλοκαίρι ότι πέτυχε τον στόχο του με τα Ελάφια, προτίμησε την προοπτική των Χιτ και η αλήθεια είναι πως στο Μιλγουόκι δεν... καίγονταν για να τον κρατήσουν, στην τιμή που εκείνος είχε βάλει για τις υπηρεσίες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK