Ο πικρός καφές που θα κερνούσε ο Μάντζαρης τον Τεόντοσιτς!

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι Βαγγέλης και Αντώνης Μάντζαρης με αφορμή τις καφετέριες που έχουν ανοίξει, ο γκαρντ του Ολυμπιακού αποκάλυψε μία από τις επιθυμίες του που έχει να κανει με τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο πικρός καφές που θα κερνούσε ο Μάντζαρης τον Τεόντοσιτς!
Μάντζαρης Ολυμπιακός

Ιδού τι τόνισε στο oneman.gr

"Θα κερνούσα τον Σλούκα το φιλαράκι μου που είναι στην Τουρκία και δεν έχουν καλούς καφέδες εκεί. Έχουν μόνο turkish coffee και έχω πάει και εγώ αρκετές φορές εκεί και ξέρω ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Τους δικούς μας καφέδες δεν τους έχουν. Μιας και θα έχει λοιπόν ξεχάσει να πίνει καλό καφέ, θα τον κερνούσα έναν δικό μας.Πικρό καφέ θα κερνούσα τον Μίλος Τεόντοσιτς. Εύχομαι να τον συναντήσουμε και σε κανένα Final Four και να τον κεράσουμε πικρό καφέ".

Από τη συζήτηση που κάναμε πίνοντας καφέ στο 'M Coffee' φαινόταν ότι τα αδέρφια Mάντζαρη έχουν εξαιρετική χημεία και ταυτίζονται αρκετά. "Ήμασταν και συμπαίκτες. Είμαστε δύο κολλητοί-αδέρφια για να στο πω έτσι. Και τώρα μαζί στις επιχειρήσεις. Με τον μεγάλο μας αδερφό δεν έχουμε τόσα κοινά ενδιαφέροντα, αλλά με τον Αντώνη έχουμε πολλά κοινά. Χαμηλών τόνων και οι δύο".

Ο Βαγγέλης τέλος μίλησε και για το μεγάλο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην Ευρώπη. Το ξέρουμε αυτό δεν χρειάζεται να το λέμε. Έχει πάρει πάρα πολλούς παίκτες. Ειδικά ξένους. Έχει πολύ καλές μονάδες. Σίγουρα θα είναι δυνατά παιχνίδια. Mακάρι να έχουμε παρόμοιους τελικούς και εφέτος, σαν τους περσινούς και να κριθούν στο σουτ. Πιστεύω πέρυσι όλος ο κόσμος χάρηκε το θέαμα. Όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Κρίθηκαν 3/4 ματς στον πόντο και το τελευταίο σουτ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK