ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πολ Πιρς εξπέρ στο πόκερ!

Δύσκολα περνούν... οι ΝΒΑερς τις μέρες του λοκ άουτ. Ο Πολ Πιρς, για παράδειγμα έκαμε μία εμφάνιση που ξάφνιασε τους πάντες στο 2011 World Series of Poker και, μάλιστα, πολλαπλασίασε τις μάρκες του, με συνέπεια να προκριθεί στο δεύτερο γύρο που διεξάγεται τα ξημερώματα.

Ο Πολ Πιρς εξπέρ στο πόκερ!

Ο Πιρς προσπάθησε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ, με καπέλο και ακουστικά στα αυτιά. Αφού έκανε τις 30.000 μάρκες του όμως 62.750, μίλησε στους διοργανωτές και εξήγησε κάτι πολύ ενδιαφέρον. « Το πόκερ πραγματικά με έχει βοηθήσει να αναπτύξω την υπομονή μου κι αυτό με βοηθά σε ό, τι κάνω στη ζωή μου. Με βοηθά στο μπάσκετ, το να είμαι πιο υπομονετικός και να είμαι περισσότερο σκεπτόμενος εκεί έξω, ώστε να δείχνω και πιο έξυπνος», είπε!

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς φόργουορντ, έχει εντοπιστεί σε καζίνο της Μασαχουσέτης αρκετές φορές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη που έκανε τέτοια εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK