Ο Πολ Τζορτζ έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα που τον πήγε στα δικαστήρια

Ο Πολ Τζορτζ και η γυναίκα που επέλεξε για σύζυγο του μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών τους, πέραν του 'πώς γνωριστήκατε;'. Γιατί ο αρραβώνας τους έγινε στόχος από τα trolls.

Το 2014 η Ντανιέλα είχε πάει στα δικαστήρια τον Πολ Τζορτζ, προκειμένου να αναγνωρίσει την πατρότητα της κόρης τους. Το 2020 ο NBAer της έκανε πρόταση γάμου, με δαχτυλίδι αξίας 55.000 δολαρίων.
Το 2014 η Ντανιέλα είχε πάει στα δικαστήρια τον Πολ Τζορτζ, προκειμένου να αναγνωρίσει την πατρότητα της κόρης τους. Το 2020 ο NBAer της έκανε πρόταση γάμου, με δαχτυλίδι αξίας 55.000 δολαρίων. @DANIELARAJIC

H Nτανιέλα Ράιτς είναι εκ των ιδιοκτητριών της Nude Swim που προσφέρει στο λαό 'υψηλής ποιότητας μαγιό'. Ο λογαριασμός της εταιρίας στο Instagram έχει 20.500 followers. Ένας από τους λόγους είναι η Ντανιέλα, η οποία τελεί και χρέη μοντέλου.

Η Ντανιέλα είναι σύντροφος του Πολ Τζορτζ, την τελευταία εξαετία και μητέρα των δυο κοριτσιών τους. Από τον περασμένο Νοέμβρη είναι και αρραβωνιαστικιά του. Την ημέρα που της έκανε πρόταση γάμου, της έδωσε και ένα δαχτυλίδι αξίας μεταξύ 50 και 55 χιλιάδων δολαρίων. Πριν λίγες ημέρες διάβασες πως ο Τζορτζ είναι 'ο πιο ανώμαλος superstar του ΝΒΑ', χαρακτηρισμός που είχε να κάνει με το νέο -παχυλό- συμβόλαιο που του έδωσαν οι Κλίπερς, παρ' ότι έχει βασανιστεί με προβλήματα στο σώμα του πολλάκις.

Η έκπληξη για την άνεση με την οποία του έδωσε ο οργανισμός το max που υπήρχε διαθέσιμο, ήταν μεγαλύτερη και λόγω της 'λιποθυμίας' της ομάδας, στα τελευταία playoffs, στη σειρά με τους Νάγκετς. Προηγήθηκε το 'αντάμωμα' με τους Μάβερικς, στο πλαίσιο του οποίου ο Τζορτζ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον σύζυγο της πρώην συντρόφου του, o oποίος του φώναξε και ένα 'bitch ass' που 'έπιασε' η κάμερα.

Ο Σεθ Κάρι παντρεύτηκε με την Κάλι Ρίβερς λίγες ημέρες πριν τα 30α γενέθλια της νύφης -τον Σεπτέμβριο του 2019. Είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί. Στην εξέλιξη της φάσης, ο αδελφός του Στεφ Κάρι δόθηκε με ανταλλαγή στους Σίξερς, που έχουν για κόουτς τον πεθερό του. Βασικά, τον διάλεξε ο Ντοκ Ρίβερς για να καλύψει την ανάγκη που υπάρχει σε σουτέρ τριών πόντων και όχι γιατί είναι γαμπρός του.

Η αλήθεια είναι πως ο κόουτς Ρίβερς έχει ζήσει μια πολύ πιο awkward στιγμή, με σύντροφο της κόρης του. Μια στιγμή να σου εξηγήσω (ή να σου θυμίσω): το 2014 ο Πολ Τζορτζ ήταν παίκτης της Ιντιάνα και ζευγάρι με την Κάλι, όταν προέκυψε η είδηση πως την είχε απατήσει. Δεν ήταν ο πρώτος. Ή ο τελευταίος. Το θέμα είναι πως η Ντανιέλα (τότε stripper) ήταν έγκυος. Η πρώτη αντίδραση του NBAer στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης, ήταν να της προσφέρει 1.000.000 δολάρια, για να μην αποκτήσει το παιδί. Εκείνη τα απέρριψε και γέννησε την κόρη της.

Μετά πήγε τον Τζορτζ στα δικαστήρια για να τον υποχρεώσει να ανακαλέσει το 'δεν θέλω την παραμικρή σχέση με αυτό το παιδί'. Μέσω σχετικού τεστ απέδειξε πως ο παίκτης ήταν ο πατέρας. Kαι τότε ήταν που ο Τζορτζ διεκδίκησε -δικαστικά- την πλήρη επιμέλεια του μωρού. Κάπου εκεί η Κάλι τον ενημέρωσε πως χωρίζουν και λίγο αργότερα έγινε ζευγάρι με το φίλο του αδελφού της από το κολέγιο, Σεθ Κάρι. Ο Τζορτζ σύναψε σχέση με την Ντανιέλα και απέκτησαν άλλη μια κόρη, πριν το 2019 όταν δόθηκε με ανταλλαγή από την Ιντιάνα στους Κλίπερς, όπου είχε προπονητή τον Ντοκ Ρίβερς!

Tώρα μπορείς να καταλάβεις γιατί πλήθος χρηστών των social media trollαρε την ανακοίνωση των αρραβώνων της Ντανιέλα με τον Τζορτζ. Να παραθέσω δυο παραδείγματα.


News 24/7

24MEDIA NETWORK