Ο Πρίφτης έβγαλε το καπέλο στον κόσμο του Άρη

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Δημήτρη Πρίφτη η συμπεριφορά του κόσμου του Άρη ακόμη κι όταν η διαφορά ήταν μεγάλη.

Ο Πρίφτης έβγαλε το καπέλο στον κόσμο του Άρη

Ο Άρης έχασε από τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά στα ημιτελικά, παρόλα αυτά ο κόσμος που βρέθηκε στο Παλέ δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χειροκροτεί την προσπάθεια των παικτών του Πρίφτη. Με αποτέλεσμα η διαφορά στο φινάλε να πέσει.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πρίφτης κλήθηκε να σχολιάσει τη νοοτροπία της εξέδρας και δήλωσε ότι " είναι πολύ ευχάριστο που ο κόσμος πολλές φορές εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως. Τον ευχαριστούμε που έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει. Το έχουμε πει πως η ομάδα είναι του κόσμου, για τον κόσμο παίζουμε και πιστεύω ότι έχει κριτήριο και του είναι αρκετό όταν βλέπει μια σοβαρή προσπάθεια και μια μαχητικότητα. Πρέπει αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας με σταθερότητα και στα επόμενα παιχνίδια".

Σχολίασε επίσης: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλά, ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός, είναι σε καλό ρυθμό. Εμείς ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε ταχύτητα, σαφώς καλύτεροι από τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ, είχαμε καλές εκτελέσεις στην επίθεση, κάναμε λίγα λάθη.

Η διαφορά ήταν κάποια σουτ. Ρισκάραμε σε κάποιους παίκτες, έχοντας και τη απουσία δύο ψηλών. Με τον Ολυμπιακό όταν έχει κοντά στο 50% στα τρίποντα και μάλιστα με τόσα πολλά είναι πολύ δύσκολο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Εύχομαι καλή επιτυχία ολόψυχα στον Ολυμπιακό, να πάει καλά, να έχει καλή έμπνευση και καλή τύχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK