ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΣΑΚ θαυμάζει το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Ευχαριστίες, συγχαρητήρια και θαυμασμό εμπεριείχε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική εφήβων.

Ο ΠΣΑΚ θαυμάζει το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

”
Είναι κάποιες στιγμές που η ανατριχίλα και η χαρά σε στέλνουν στα ουράνια. Κάπου εκεί μας έστειλαν χθες βράδυ τα χρυσά παιδιά της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων που κατέκτησαν για πρώτη φορά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στα γήπεδα του Πύργου και της Αμαλιάδας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ευχαριστεί, συγχαίρει και θαυμάζει το αύριο του ελληνικού μπάσκετ για την τεράστια επιτυχία που μας χάρισε και για τις μεγάλες υποσχέσεις που μας άφησε για το μέλλον.

Μας κάνατε περήφανους και αποδείξατε πως το άθλημα μας όχι μονάχα δεν πάσχει σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κρατά το λάβαρο της χώρας στο υψηλότερο επίπεδο. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK