O Ραντούλιτσα "κάρφωσε" τον Πεδουλάκη

Στον πρώην πλέον προπονητή του Παναθηναϊκού χρέωσε την αποχώρησή του από το "τριφύλλι" ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, παρά την επιθυμία του να συνεχίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο.

O Ραντούλιτσα "κάρφωσε" τον Πεδουλάκη

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια (1+1) ως προσωπική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Βασικός επί "Σάλε", είχε καλές και κακές στιγμές με τα πράσινα. Απ' όταν όμως ανέλαβε τα ηνία ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο χρόνος του περιορίστηκε τόσο που στους τελικούς ήταν σχεδόν θεατής. Με αποτέλεσμα μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν του στο "τριφύλλι" ν' αποχωρήσει, βρίσκοντας δουλειά στο Μιλάνο.

Μετά από όλα αυτά δεν ήταν δύσκολο ν' αντιληφθεί ποιος εισηγήθηκε την αποχώρησή του. Ο ίδιος δήλωσε στο Euroleague Greece: " Εγώ ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελα να αποχωρήσω. Είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Μου αρέσει η χώρα σας, είναι πανέμορφη, ήμουν χαρούμενος στην Ελλάδα και θεωρώ την Αθήνα σαν το δεύτερο μου σπίτι. Ήμουν ευτυχής που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού, μιας σπουδαίας και ιστορικής ομάδας, είχα καλή σχέση με όλους στο κλαμπ, αλλά εκείνοι στο τέλος δεν με ήθελαν, δεν με υπολόγιζαν και με άφησαν. Ήθελα να παραμείνω, τους το είχα πει, αλλά είχαν άλλα πλάνα.

Έτσι όμως είναι η ζωή. Στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις και τα θες. Από εκεί και πέρα η ζωή και η καριέρα μου συνεχίζονται και από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να με κρατήσει έψαξα αλλού ώστε να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Η τύχη μου με έφερε στην Ιταλία και στο Μιλάνο, μία επίσης μεγάλη ομάδα και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK