Ο Ρόμπινσον «επιμένει»
Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει τον βασικό του πλέι μέικερ.
Επί του παρόντος ο Νέιτ Ρόμπινσον συνεχίζει να μιλά, εμμέσως πλην σαφώς για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον νικητή του φετινού διαγωνισμού καρφωμάτων: «αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω που θα υπογράψω», ήταν η απάντηση στην ερώτηση αν θα επιλέξει την ελληνική προσφορά ενώ για την σύγκριση Ελλάδας-ΝΒΑ, ο βραχύσωμος πλέι μέικερ υπογράμμισε: «δεν με απασχολεί. Θέλω μόνο να παίξω μπάσκετ και πρέπει να περιμένω. Το μόνο που μπορώ να κάνω».
Συν τις άλλοις όσο ο Άλεν Άιβερσον δεν βρίσκει δουλειά στο ΝΒΑ, παραμένει εν δυνάμει στόχος. Μόνο και μόνο η σκέψη πως ο πολυτιμότερος παίκτης του πλανήτη το 2001 υπάρχει στην αγορά για ευρωπαϊκό σύλλογο, αποτελεί τεράστιο δέλεαρ.
Αν περνούσε τον Ατλαντικό ο Answer θα γινόταν αυτόματα ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία ο οποίος θα αγωνιζόταν σε οποιονδήποτε ευρωπαϊκό σύλλογο. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί πάντως κίνητρο για μία ομάδα όπου φέτος ο Παναγιώτης Γιαννάκης παίρνει προσωπικό ρίσκο (βλέπε Κελάτι) για την στέλεχωσή της.