Ο Ρόντμαν και οι τάρανδοι

Ξενύχτησε μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα της ημέρας του αγώνα. Έφτασε στο γήπεδο τρεις ώρες νωρίτερα από το τζάμπολ, έφαγε του σκασμού, έπαιξε 28 λεπτά, ήταν πρώτος σκόρερ, πήρε 50.000 ευρώ και δεν τον ξανάδε κανείς.

Ο Ρόντμαν και οι τάρανδοι
Ξενύχτησε μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα της ημέρας του αγώνα. Έφτασε στο γήπεδο τρεις ώρες νωρίτερα από το τζάμπολ, έφαγε του σκασμού, έπαιξε 28 λεπτά, ήταν πρώτος σκόρερ, πήρε 50.000 ευρώ και δεν τον ξανάδε κανείς. Αυτό ήταν το σύντομο έργο και…βράδυ του Ντένις Ρόντμαν στον Φινλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τόρπαν Πόγιατ. Για μία και μοναδική φορά μέχρι και οι τάρανδοι στην χώρα είδαν μπάσκετ μόνο και μόνο για την παρουσία του 44χρονου σούπερ σταρ. Στο Ελσίνκι ice hall, 7500 φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τον έναν αγώνα του Ρόντμαν στο πρωτάθλημα της χώρας.

Μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα ο αδιόρθωτος Ντένις βρήκε μπαρ και το κράτησε με την βία ανοικτό ώστε να αδειάσει όλα τα μπουκάλια. Κατάφερε να ξυπνήσει και να πάει στο υπερπολυτελές γήπεδο. Μόνο που έφρασε τρεις ώρες νωρίτερα: "να πάνε να γ…" είπε στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Θα έφευγε αλλά κάτι του μύρισε. Στο εστιατόριο μαγειρευόταν κεφτεδάκια με πουρέ και ο Ρόντμαν έκανε μία βόλτα ώστε να ηρεμήσει. Μόλις τελείωσε το φαγητό του άρχισε ο αγώνας και χωρίς καν να περάσει από τα αποδυτήρια, μπήκε να παίξει.

Αγωνίστηκε για 28 λεπτά πέτυχε 17 πόντους αλλά η ομάδα του γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα με 80-74 από την Χόνκα. Στα αποδυτήρια ο πρόεδρος του έδωσε τα 50.000 ευρώ της συμφωνίας, ο Ντένις επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής και άφησε πίσω του την ιστορία. Το φινλανδικό πρωτάθλημα έζησε το όνειρό του για ένα βράδυ. Από την Τρίτη επιστρέφει στην παγωμένη ρουτίνα και σχετική ανυπαρξία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK