Ο Σάρας αποκάλυψε γιατί "έκλεισε" την πόρτα σε όλους τους μεγάλους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκλεισε τ' αυτιά στο κάλεσμα των "hot" ομάδων της Euroleague, αποφασίζοντας να συνεχίσει στο Κάουνας για λογαριασμό της Ζαλγκίρις. Τι ήταν όμως αυτό που τον ώθησε στην απόφαση να παραμείνει... ταπεινός, συνεχίζοντας το πετυχημένο έργο του στην ομάδα αυτή;

Ο Σάρας αποκάλυψε γιατί "έκλεισε" την πόρτα σε όλους τους μεγάλους

Μεγάλα πράγματα έκανε την περασμένη σεζόν με τη Ζαλγκίρις ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, φτάνοντας στο F4 της Euroleague.

Η εξέλιξη του συγκεκριμένου ανθρώπου στο κομμάτι της προπονητικής, δεν άφησε ασυγκίνητες τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του μπάσκετ που τον είχαν ψηλά όσον αφορά τα πρότζεκτ που μελετούσαν ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, ο απρόβλεπτος Σάρας αποφάσισε πως το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά στο Κάουνας.

Στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της παραμονής του στη Λιθουανία, ο πρώην σταρ του Παναθηναϊκού επιχειρηματολόγησε σχετικά με την απόφασή του.

Σύμφωνα με τον 42 προπονητή η συνέχιση της συνεργασίας του με την Ζαλγκίρις σημαίνει ταυτόχρονα της εξέλιξη του ως head coach, και όχι μόνο: " Εδώ έχω τις καλύτερες συνθήκες για να εξελιχθώ ως προπονητής. Εδώ είναι το σπίτι, η πατρίδα, η οικογένειά μου, εδώ που νιώθω ότι με αγαπάνε.

Σέβονται εμένα και την οικογένειά μου. Έχουμε ένα υπέροχο γήπεδο, μια ιδανική δομή, ένα εξαιρετικό σύνολο.

Μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να δίνουμε αφορμές στον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK