Ο Σάσα Βολκόφ στα χακί και με όπλο στην πρώτη γραμμή

Ο 57χρονος Σάσα Βολκόφ, δόξα της Σοβιετικής Ένωσης, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων στο παρελθόν, ντύθηκε στα χακί και πήρε το όπλο του για να υπερασπιστεί την Ουκρανία, όπως αποκάλυψε ο Τζόρντι Βιγιακάμπα στο Twitter.

Ο Σάσα Βολκόφ στα χακί και με όπλο στην πρώτη γραμμή
TWITTER/VILLACAMPA8

Οι μάχες του Τζόρντι Βιγιακάμπα με τον Σάσα Βολκόφ τις δεκαετίες του '80 και του 90' έγιναν στα μπασκετικά παρκέ. Τώρα ο δεύτερος, Ουκρανός γαρ, δίνει μάχη στα χαρακώματα, αφού έβαλε τα χακί για να υπερασπιστεί την πατρίδα του, κατά την εισβολή σε αυτήν από ρωσικά στρατεύματα.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού (1993-1994) και του Ολυμπιακού (1994-1995), ο οποίος ως παίκτης της Σοβιετικής Ένωσης έχει κερδίσει Ευρωμπάσκετ και Ολυμπιακούς Αγώνες (και δύο αργυρά σε Μουντομπάσκετ) έβαλε στρατιωτική εξάρτυση, πήρε όπλο και έγινε μέλος της ουκρανικής αντίστασης σε ηλικία 57 ετών.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε από tweet του Βιγιακάμπα, του σπουδαίου γκαρντ της Μπανταλόνα και στη συνέχεια προέδρου της), ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία των δύο από το 2006 ως παλαίμαχοι (με τον Βολκόφ να έχει εκλεγεί μόλις βουλευτής στην Ουκρανία) και μία τωρινή φωτογραφία του Ουκρανού με τα χακί σε ένα όχημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK