Ο serial killer Τζίμι Μπάτλερ: Μια φοβιστική ιστορία συμπτώσεων

O Τζίμι Μπάτλερ επέλεξε ομάδα, βρίσκεται πια στους Χιτ και αν πιστέψουμε αυτή την ιστορία, μπορεί να είναι και πάρα πολύ επικίνδυνος.

Ο serial killer Τζίμι Μπάτλερ: Μια φοβιστική ιστορία συμπτώσεων
AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA)

O Τζίμι Μπάτλερ με το ψευδώνυμο 'Buckets', έχει - μέχρι τη στιγμή που γράφεται τούτο το κείμενο- 752.000 fans στο Facebook και 4,3 εκατομμύρια followers στο Instagram. Είναι ένας σταρ του NBA και αυτή είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Ο Άντριου Κουνάναν ήταν ένα παιδί χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ταλέντο, που ήθελε να γίνει σταρ. Σαν μια εκδοχή μεταμοντέρνου Κυρίου Ριπλέι, ο Κουνάναν επινοούσε για τον εαυτό του φανταχτερές περσόνες και προσπαθούσε με αυτές να γοητεύσει τους εραστές του, ενώ παράλληλα πλησίαζε ώριμους άντρες και με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες, κατόρθωνε να τους αποσπά τεράστια ποσά.

Ο Τζίμι Μπάτλερ πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό των Μαϊάμι Χιτ, με ανταλλαγή. Στο παρελθόν, οι τρεις προηγούμενες ομάδες του Μπάτλερ (Μπουλς, Τίμπεργουλβς, Σίξερς) είχαν αποφασίσει την τύχη του μέσω ανταλλαγών ή μέσω της διαδικασίας του draft. Οι Χιτ είναι η πρώτη ομάδα στην οποία επιλέγει να αγωνιστεί. Ο Άντριου Κουνάναν έκανε την ίδια ακριβώς διαδρομή για να διαπράξει τις πέντε συνολικά αποτροπιαστικές δολοφονίες του, με αποκορύφωμα αυτή του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε μπροστά από το σπίτι του στο Μαϊάμι. Τυχαίο; Ένας χρήστης του Reddit διαπίστωσε αυτή την σύμπτωση και ανέβασε σχετικό ποστ.

Προφανώς πρόκειται περί σύμπτωσης διαβολικής. Ο Κουνάναν δεν έχει καμία απολύτως σύνδεση με τον Μπάτλερ, εκτός αν ευσταθεί να υποστηρίξουμε ότι ο Μπάτλερ στη μέχρι τώρα διαδρομή του στο NBA, έχει 'σκοτώσει' τις ομάδες στις οποίες έχει συμμετάσχει. Να ευχηθούμε καλή τύχη στον Τζίμι 'Buckets' με την ευχή να μην βουτήξει στον ωκεανό του season tanking η νέα του ομάδα. H ιστορία του Άντριου Κουνάναν πάντως, πήρε τη δόξα που της αναλογούσε, μέσα από την αφήγηση της στη μίνι τηλεοπτική σειρά με τίτλο 'American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK